A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentõsen eltérõ játékmenetet testesíten..."/> A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentõsen eltérõ játékmenetet testesíten..." />


Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES >

WORLD OF TANKS 8.6 EU

Figyelem torrent fájl
World of Tanks ingyenes MMO : Európai régió kliens programja.A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentõsen eltérõ játékmenetet testesítenek meg.

light tank (könnyû tank, felderitõ) – ezek rendkívül agilis, gyors, ámde rendkívül gyenge páncélozottságú és fegyverzetû jármûvek. Alapvetõ feladatuk az ellenséges célpontok felderítése, megmutatása a csapattársaknak (lásd lejjebb a mit csináljak a kis tankommal fejezet). Igazából csak a kezdõ tankok tartoznak ebbe a kategóriába, magasabb szinteken nincsenek is könnyû tankok, szerepüket a közepes tankok töltik be.medium tank (közepes tank) – mozgékony tankok, átlagos fegyverzettel és páncélzattal. Fõ feladatuk a nehéz tankok támogatása, a térképen a kulcspozíciók elfoglalása és tartása, ellenséges tüzérség és tank destroyerek felderítése és megsemmisítése. Gyorsaságukat kihasználva egy-egy elleni harcban a nehéztankokat is legyõzhetik, ha pedig 2-3 közepes tank összeáll és együtt tevékenykedik akár döntõ tényezõk is lehetnek a csatában.heavy tank (nehéz tank) – õk képviselik a fõ tûzerõt. Erõs páncélzat és ágyúk jellemzik õket, cserébe természetesen nem túl mozgékonyak és gyorsak (tüzérség ezért szereti õket írtani).
tank destroyer (páncélvadász) – általában szintjüknél erõsebb ágyúval rendelkezõ, legtöbb esetben torony nélküli jármûvek (ezért célzáshoz a testet kell forgatniuk) magas szinten esetenként rendkívül erõs elülsõ páncélzattal. Elsõsorban védekezésnél lesbõl való támadásra (bozótosban ülve) és a nehéz tankok támadásának támogatására használatos. Közelharcban a torony hiánya miatt nehéz használni, hiszen a közepes tankok gyorsan megkerülhetik (fõleg ha lelövik a lánctalpát) és oldalról-hátulról pillanatok alatt szétszedik.artillery (tüzérség, SPG) – biztonságos távolságól (értsd: magasabb szinteken a térkép túloldaláról) képes nagy sebzést bevinni a célpontoknak. Bár páncélzata lényegében nulla (így közelharcban sérülékeny) óriási elõnye hogy a térkép bármely pontját tudja lõni, a lassú heavyk rémálma. Ráadásul nem kell közvetlenül rálátnia a célpontra, például domb mögé is be tud lõni. A pályát felülrõl látja, mintegy mûholdról. Nem túl változatos játékmenet, de rizikómentesen lehet irtani vele még a sokkal magasabb szintû tankokat is (emiatt a tüzéreket általában közutálat illeti).

File:
WoT_0.8.6_eu_install.zip.torrent
Méret:
100.7 kB
Licensz:
Feltöltve:
2013.06.22
Letöltve:
6953x
Osztályzat:
3.88
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
12,0 másodperc
56k modem
7,1 másodperc
ISDN 64k
6,3 másodperc
ISDN 128k
3,1 másodperc
ADSL 384k
1,0 másodperc
ADSL 512k
0,8 másodperc
ADSL 1024k
0,4 másodperc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 3.88

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások