A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentősen eltérő játékmenetet testesítenek meg. lig..."/> A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentősen eltérő játékmenetet testesítenek meg. lig..." />


Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > World of Tanks

WORLD OF TANKS 8.6 EU

Figyelem torrent fájl
World of Tanks ingyenes MMO : Európai régió kliens programja.A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentősen eltérő játékmenetet testesítenek meg.

light tank (könnyű tank, felderitő) – ezek rendkívül agilis, gyors, ámde rendkívül gyenge páncélozottságú és fegyverzetű járművek. Alapvető feladatuk az ellenséges célpontok felderítése, megmutatása a csapattársaknak (lásd lejjebb a mit csináljak a kis tankommal fejezet). Igazából csak a kezdő tankok tartoznak ebbe a kategóriába, magasabb szinteken nincsenek is könnyű tankok, szerepüket a közepes tankok töltik be.medium tank (közepes tank) – mozgékony tankok, átlagos fegyverzettel és páncélzattal. Fő feladatuk a nehéz tankok támogatása, a térképen a kulcspozíciók elfoglalása és tartása, ellenséges tüzérség és tank destroyerek felderítése és megsemmisítése. Gyorsaságukat kihasználva egy-egy elleni harcban a nehéztankokat is legyőzhetik, ha pedig 2-3 közepes tank összeáll és együtt tevékenykedik akár döntő tényezők is lehetnek a csatában.heavy tank (nehéz tank) – ők képviselik a fő tűzerőt. Erős páncélzat és ágyúk jellemzik őket, cserébe természetesen nem túl mozgékonyak és gyorsak (tüzérség ezért szereti őket írtani).
tank destroyer (páncélvadász) – általában szintjüknél erősebb ágyúval rendelkező, legtöbb esetben torony nélküli járművek (ezért célzáshoz a testet kell forgatniuk) magas szinten esetenként rendkívül erős elülső páncélzattal. Elsősorban védekezésnél lesből való támadásra (bozótosban ülve) és a nehéz tankok támadásának támogatására használatos. Közelharcban a torony hiánya miatt nehéz használni, hiszen a közepes tankok gyorsan megkerülhetik (főleg ha lelövik a lánctalpát) és oldalról-hátulról pillanatok alatt szétszedik.artillery (tüzérség, SPG) – biztonságos távolságól (értsd: magasabb szinteken a térkép túloldaláról) képes nagy sebzést bevinni a célpontoknak. Bár páncélzata lényegében nulla (így közelharcban sérülékeny) óriási előnye hogy a térkép bármely pontját tudja lőni, a lassú heavyk rémálma. Ráadásul nem kell közvetlenül rálátnia a célpontra, például domb mögé is be tud lőni. A pályát felülről látja, mintegy műholdról. Nem túl változatos játékmenet, de rizikómentesen lehet irtani vele még a sokkal magasabb szintű tankokat is (emiatt a tüzéreket általában közutálat illeti).

File:
WoT_0.8.6_eu_install.zip.torrent
Méret:
100.7 kB
Licensz:
Feltöltve:
2013.06.22
Letöltve:
6893x
Osztályzat:
3.88
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
12,0 másodperc
56k modem
7,1 másodperc
ISDN 64k
6,3 másodperc
ISDN 128k
3,1 másodperc
ADSL 384k
1,0 másodperc
ADSL 512k
0,8 másodperc
ADSL 1024k
0,4 másodperc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 3.88

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások