Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > BÖNGÉSZŐK

Firefox böngésző (magyar) v71.0

Firefox böngésző (magyar) v71.0 ingyenes letöltése Mozilla Firefox magyar nyelvű böngésző letöltés! A webböngésző hardveres gyorsítással, megújult kezelőfelülettel, sebességoptimalizálással és HTML5 támogatással rendelkezik. A Sync funkció segítségével más Windows-os számítógépekkel szinkronizálhatjuk a Firefox könyvjelzőket, előzményeket, a kitöltött űrlapokat vagy akár a megnyitott weblapokat is.

A Mozilla Firefox 32 bites és 64 bites rendszerekkel is kompatibilis népszerű böngészője ezentúl már FLAC és WebGL 2 támogatással valamint erősebb biztonsággal rendelkezik.

Firefox internet böngészők

changelog / kisebb és nagyobb újdonságok:

A hangminőség szerelmeseinek jó hír a Firefox internet böngészőkben a FLAC támogatás. A FLAC (Free Lossless Audio Codec - azaz veszteségmentes hangtömörítési formátumot jelent) segítségével a Firefox már jobb minőségű audiókat is támogat az eddig megszokottakhoz képest. A FLAC támogatás bevezetésével a Firefox böngészők ezen a téren még a Google Chrome-ot is megelőzte, ugyanis a Google böngészője csak a január 30-án megjelent Google Chrome 56 - tal kezdte el támogatni a FLAC kiterjesztést.

A

Firefox magyar

internet böngészőbe beépített WebGL 2.0 támogatás már 2015 óta készülőben volt. Ennek segítségével a Firefox nagyobb hatékonysággal képes 3D renderelésre. Ezt egyelőre a Firefox böngésző mellett az Opera webböngésző és a Google Chrome böngésző támogatja az internet keresők piacán.

A kisebb újítások közé tartozik, hogy a Firefox most már a nem biztonságos belépésekre figyelmeztető üzenetet dob, valamint a jelszavak mentésekor előzetesen megtekinthető, hogy pontosan mit is kíván menteni a felhasználó.
A Mozzila Firefox letöltése 32 és 64 bites rendszerű Windows PC-re ingyenes.

File:
Firefox Setup 18.0.2.exe
Méret:
19.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.01.28
Letöltve:
143188x
Osztályzat:
4.92
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások