Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > BÖNGÉSZŐK

Firefox böngésző (magyar) v57.0

Mozilla Firefox magyar nyelvű böngésző letöltés! A webböngésző hardveres gyorsítással, megújult kezelőfelülettel, sebességoptimalizálással és HTML5 támogatással rendelkezik. A Sync funkció segítségével más Windows-os számítógépekkel szinkronizálhatjuk a Firefox könyvjelzőket, előzményeket, a kitöltött űrlapokat vagy akár a megnyitott weblapokat is.

A Mozilla Firefox 32 bites és 64 bites rendszerekkel is kompatibilis népszerű böngészője ezentúl már FLAC és WebGL 2 támogatással valamint erősebb biztonsággal rendelkezik.

Firefox internet böngészők changelog / kisebb és nagyobb újdonságok

:

A hangminőség szerelmeseinek jó hír a Firefox internet böngészőkben a FLAC támogatás. A FLAC (Free Lossless Audio Codec - azaz veszteségmentes hangtömörítési formátumot jelent) segítségével a Firefox már jobb minőségű audiókat is támogat az eddig megszokottakhoz képest. A FLAC támogatás bevezetésével a Firefox böngészők ezen a téren még a Google Chrome-ot is előzi, ugyanis a Google böngészője csak a január 30-án megjelenő Google Chrome 56 - tal kezdi el támogatni a FLAC kiterjesztést.

A

Firefox internet böngészőbe beépített WebGL 2.0 támogatás

már 2015 óta készülőben volt. Ennek segítségével a Firefox nagyobb hatékonysággal képes 3D renderelésre. Ezt egyelőre a Firefox böngésző mellett az Opera webböngésző és a Google Chrome böngésző támogatja az internet keresők piacán.

A kisebb újítások közé tartozik, hogy a Firefox most már a nem biztonságos belépésekre figyelmeztető üzenetet dob, valamint a jelszavak mentésekor előzetesen megtekinthető, hogy pontosan mit is kíván menteni a felhasználó.

File:
Firefox Setup 18.0.2.exe
Méret:
19.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.01.02
Letöltve:
106765x
Osztályzat:
4.68
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
40,2 perc
56k modem
23,8 perc
ISDN 64k
21,1 perc
ISDN 128k
10,5 perc
ADSL 384k
3,5 perc
ADSL 512k
2,6 perc
ADSL 1024k
1,3 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 4.68

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások