Serdin és Kanavan, a legnagyobb királyságok Bermesiah kontinensen, békében éltek egymás mellett , egészen addig míg a földjeiket lassan át nem vette a go..."/> Serdin és Kanavan, a legnagyobb királyságok Bermesiah kontinensen, békében éltek egymás mellett , egészen addig míg a földjeiket lassan át nem vette a go..." />


Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > AKCIÓ JÁTÉKOK

Grand Chase

Grand Chase ingyenes letöltése Real Time online akció-RPGSerdin és Kanavan, a legnagyobb királyságok Bermesiah kontinensen, békében éltek egymás mellett , egészen addig míg a földjeiket lassan át nem vette a gonosz a Sötétség királynője, Kaze’aze.
Kaze’azenak sikerült beszivárognia a Kanavan Királyságba, ahol megölte Kanavan királyság királynőjének leghűségesebb és legmegbízhatóbb alattvalóját és felvette alakját.
Ennek eredményeként, Kaze’aze tudta, hogy közel kerülhet a királynőhöz és elcsábíthatja őt a sötétségbe.
Kaze’aze teljesen elvakította Kanavan királynőjét és öt éves háborúba vezette Serdin Királysága ellen. Bermesiah teljesen elpusztult, sok hős elesett a csatában, és még Serdin királynője is feláldozta életét abban a reményben, hogy véget vessen a harcoknak.
Serdin királynőjének halála kiszabadította Kanavan királynőjét Kaze’aze fogsága alól aki, miután végre visszanyerte érzékeit, haragját Kaze’azen töltötte ki árulása miatt. Kaze’aze megszökött. Eezek után a királynő kémeket küldött, hogy megtalálja és megbüntethesse a Sötétség királynőjét(Kaze’aze-t) azért amit tett. De több évnyi keresés után sem találták meg, és a királynő kémei is eltűntek,mindezek arra kényszerítették a királynőt, hogy abbahagyja a keresést.
Ezek az események feltárták, hogy Kaze’aze manipulálta Kanavan és Serdin királyságokat hogy harcoljanak egymással. Az újonnan alakult Serdin Királyságban tapasztalható egy sor bizarr Kaze’aze-val kapcsolatos esemény az ötéves háború után. Az újonnan kinevezett királynő elhatározta, hogy megakadályozza Kaze’aze-t egy újabb háború elindításában. A királynő felkészült arra hogy szembenézzen Kaze’aze-val és megakadályozza a gonosz tervei végrehajtását a ‘Grand Chase’ újraszervezésével, egy elit alakulat, amely harcolni fog egész Bermesiah-ért.

File:
GrandChase_Install.exe
Méret:
584.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2012.06.03
Letöltve:
1088x
Osztályzat:
0.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások