Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > AKCIÓ JÁTÉKOK

League of Legends

League of Legends ingyenes letöltése A League of Legends egy ingyenes letöltésű MOBA akciójáték, melynek lényege, hogy egy zárt pályán két csapat egymás ellen küzd az ellenség bázisának lerombolásáig vagy míg az ellenfél fel nem adja a harcot. A League of legends játékosok a három különböző pályán két egyenlő, 3 illetve 5 fős csapatokra oszlanak, mindenki egy általa választott hőst irányíthat. 2012 január végén a Lol játék elérhető 92 karakterrel rendelkezett.A

League of legends játékban

a csapatok a térkép két átellenes pontján kezdenek egy forrásnak nevezett helyen, a Nexus mellett. Az ellenfél Nexusának elpusztításával lehet megnyerni a Lol játékot, vagy ha az ellenfél feladja.
A Lol Classic módban kettő illetve három út vezet egyik Nexustól a másikig, és ezek mentén őrtornyok állnak, amiket el kell pusztítani, hogy a csapat hozzáférjen a Nexushoz. A Nexusok folyamatosan, rendszeres időközönként kibocsátanak egy adag szövetséges lényt, az úgynevezett minionokat amelyek meghatározott útvonalon haladva megtámadják az ellenfelet.
A hősök a League of legends játék során folyamatosan tapasztalatot és aranyat gyűjtenek, ellenséges lények (hősök és minionok) illetve semleges szörnyetegek legyilkolásával, valamint tornyok és inhibitorok lerombolásával. Az aranyból különféle tárgyakat vehetnek, amelyek fokozzák a hatékonyságukat, képességeik erejét, vagy éppen védelmet adnak. Első szinten kezdenek és a 18. szintig fejlődhetnek.

File:
LeagueofLegends.exe
Méret:
2.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2012.10.20
Letöltve:
9956x
Osztályzat:
4.55
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások