Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > LEVELEZŐ-HÍROLVASÓ PROGRAMOK

Mozilla Thunderbird 12.0.1

Mozilla Thunderbird 12.0.1 ingyenes letöltése Ingyenes levelező kliens, rengeteg funkcióval. A Mozilla Thunderbird levelezőalkalmazás jobb, mint valaha: a levelek rendezése egyszerűbb, kezelésük biztonságosabb, testreszabásuk pedig könnyebb.

A Thunderbird számos olyan új funkcióval rendelkezik, amely segít a gyakran áttekinthetetlen levelesládát rendezetté varázsolni. Segítségével bármilyen kifinomult rendezési módszer megvalósítható és minden levelet könnyedén megtalál.

A Tunderbird lehetővé teszi, hogy címkékkel lássa el üzeneteit, továbbá az üzenetelőzmények közötti navigációt a böngészőkhöz hasonló módon. Így könnyedén lehet váltani az üzenet- és a mappanézet között.
A Thunderbird egyik új funkciója a gyorskeresés, amely a keresősávba történő beírással egyidőben megjeleníti a lehetséges találatokat. Ha ugyanazt a keresés futtatja újra és újra bizonyos tárgyú vagy megadott tartalmú levelet keresve, rengeteg időt takaríthat meg, mivel a kereséseket mappaként tárolhatja. A keresés újraindításához csak a keresőmappára kell kattintania.
A Thunderbird továbbfejlesztett, informatívabb üzenetfigyelőt tartalmaz, amely jelzi a beérkező üzenetek küldőjét, tárgyát, valamint az, hogy melyik mappába érkezett, amennyiben üzenetszűrő van beállítva.
A Thunderbird könnyedén integrálhaja egyetlen helyre különböző szolgátatóknál lévő postafiókjait.

A Mozilla támogatja a Thunderbird elismert biztonsági és titkosítási törekvéseit, amely biztosítja a felhasználók kommunikációjának és személyazonosságának védelmét.

A Thunderbird a felhasználók személyiségi jogainak védelme érdekében automatikusan blokkolja az e-mailekben lévő képek automatikus letöltését.
A Mozilla frissítette a Thunderbird népszerű levélszemét-kezelését, hogy távol tartsa felhasználóit a kéretlen levelektől. A levélszemétszűrő minden beérkező levelet megvizsgál.

A Thunderbird frissítőrendszere rendszeresen ellenőrzi, hogy a legfrissebb verziót használja-e és figyelmezteti a biztonsági frissítések megjelenéséről.
A Thunderbird felhasználói több száz kiegészítő közül választhatnak, amelyek segítségével új funkciókat vagy kinézetet állíthatnak be.

Az ingyenes levelezőkliens minden kényelmi funkcióval rendelkezik. Integrált RSS olvasó és biztonságos levélküldési szolgáltatás mellett a Mozilla Thunderbird a levélszemét elhárításával és automatikus frissítésekkel emelkedik ki, ezen kívül pedig számos kiegészítővel bővíthető.


File:
Thunderbird_Setup_12.0.1.exe
Méret:
17.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2012.05.05
Letöltve:
1817x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások