Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > World of Tanks

World of Tanks /EU/ kliens 7.0

World of Tanks /EU/ kliens 7.0 ingyenes letöltése A játék teljes7.0 EU kliensprogramja.
Figyelem torrent fájl!
Főbb újdonságok új térképek, álcázás funkció, állítható minimap.

A játékban 5 féle tanktípus szerepel, melyek jelentősen eltérő játékmenetet testesítenek meg.

light tank (könnyű tank, felderitő) – ezek rendkívül agilis, gyors, ámde rendkívül gyenge páncélozottságú és fegyverzetű járművek. Alapvető feladatuk az ellenséges célpontok felderítése, megmutatása a csapattársaknak (lásd lejjebb a mit csináljak a kis tankommal fejezet). Igazából csak a kezdő tankok tartoznak ebbe a kategóriába, magasabb szinteken nincsenek is könnyű tankok, szerepüket a közepes tankok töltik be.

medium tank (közepes tank) – mozgékony tankok, átlagos fegyverzettel és páncélzattal. Fő feladatuk a nehéz tankok támogatása, a térképen a kulcspozíciók elfoglalása és tartása, ellenséges tüzérség és tank destroyerek felderítése és megsemmisítése. Gyorsaságukat kihasználva egy-egy elleni harcban a nehéztankokat is legyőzhetik, ha pedig 2-3 közepes tank összeáll és együtt tevékenykedik akár döntő tényezők is lehetnek a csatában.

heavy tank (nehéz tank) – ők képviselik a fő tűzerőt. Erős páncélzat és ágyúk jellemzik őket, cserébe természetesen nem túl mozgékonyak és gyorsak (tüzérség ezért szereti őket írtani).

tank destroyer (páncélvadász) – általában szintjüknél erősebb ágyúval rendelkező, legtöbb esetben torony nélküli járművek (ezért célzáshoz a testet kell forgatniuk) magas szinten esetenként rendkívül erős elülső páncélzattal. Elsősorban védekezésnél lesből való támadásra (bozótosban ülve) és a nehéz tankok támadásának támogatására használatos. Közelharcban a torony hiánya miatt nehéz használni, hiszen a közepes tankok gyorsan megkerülhetik (főleg ha lelövik a lánctalpát) és oldalról-hátulról pillanatok alatt szétszedik.

Artillery (tüzérség, SPG) – biztonságos távolságól (értsd: magasabb szinteken a térkép túloldaláról) képes nagy sebzést bevinni a célpontoknak. Bár páncélzata lényegében nulla (így közelharcban sérülékeny) óriási előnye hogy a térkép bármely pontját tudja lőni, a lassú heavyk rémálma. Ráadásul nem kell közvetlenül rálátnia a célpontra, például domb mögé is be tud lőni. A pályát felülről látja, mintegy műholdról. Nem túl változatos játékmenet, de rizikómentesen lehet irtani vele még a sokkal magasabb szintű tankokat is (emiatt a tüzéreket általában közutálat illeti).File:
WoT_0.7.0_eu_setup.exe.torrent
Méret:
25.4 kB
Licensz:
Feltöltve:
2011.12.28
Letöltve:
2697x
Osztályzat:
4.42
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások