http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=7338&k=59 Ez egy könnyen használható kis forrásigényű Online rádió program, amellye..."/> http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=7338&k=59 Ez egy könnyen használható kis forrásigényű Online rádió program, amellye..." />


Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > ON-LINE RÁDIÓ ADÁSOK

JUVENTUS RÁDIÓ ONLINE Kényelmes Online rádió hallgatás a számítógépen

JUVENTUS RÁDIÓ ONLINE Kényelmes Online rádió hallgatás a számítógépen ingyenes letöltése Frissítés: A program új működő verzióját itt találjátok: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=7338&k=59

Ez egy könnyen használható kis forrásigényű Online rádió program, amellyel a Juventus rádiót hallgathatjuk a számítógépünkön. A rendkívül kis méretű program nem igényel külön telepítést. Elindítása után diszkréten a tálcára ül az óra mellé, így a munkánkat zavartalanul folytathatjuk, és közben hallgathatjuk a Juventus rádiót.

Elindítás után a program ikonjára kattintva tudjuk a programot vezérelni: a rádió lejátszását megállítani vagy szüneteltetni, majd ha kell, újra elindítani. A rádió lejátszásának hangerejét a tálcán lévő hangszóró ikonra kattintva tudjuk szabályozni.

Ha a program ikonjára visszük az egeret, akkor egy kis súgó ablakban (hint) megjelenik, hogy milyen zene szól most. Ez nagyon hasznos lehet ha éppen egy olyan zene szól amely megtetszik, és kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi a szám címe és ki az előadó.

File:
juventusradio100404.exe
Méret:
177.0 kB
Licensz:
Feltöltve:
2010.04.04
Letöltve:
4385x
Osztályzat:
4.81
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások