Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK >

Opera 53 (magyar)

Az Opera ingyenes letöltésű legújabb PC-re készített webböngésző verzióját gyorsabb és 'okosabb' indítás is jellemzi. Mostantól az Opera figyelembe veszi, hogy a megnyitott lapok közül melyeket használták legutóbb bezárás előtt. A böngésző ezúttal is kicsit (vagy a lent részletezett trükkel sokkal) gyorsabb lett, és egy régi feautre is újra megjelent.

Így újított a

legfrissebb Opera böngésző letöltésAz ingyenes letöltésű Opera az egyik legnagyobb újítása az instant oldalbetöltés. Ez a következőképpen néz ki:

Opera 43 Instant page loading

Elég meggyőző, bár valójában ez nem a technika újabb csúcsa, hanem egy viszonylag jó trükk. Működése pedig egyszerű: az Opera webböngésző már a webcím gépelése közben megpróbálja megjósolni, hogy a felhasználó melyik oldalt akarja meglátogatni, és ezt elkezdi betölteni a háttérben, így az enter gomb lenyomásakor a weboldal már 'réges-rég' készen áll a megjelenésre. Et voilà!

Az instant betöltés az Opera 'Adatvédelem és biztonság' menüjében az Adatvédelem 'A címsorba beírt keresések és URL-címek automatikus kiegészítése' valamint a 'Hálózati műveletek előrejelzése az oldalfrissítés teljesítményének javítására" gombjaival kapcsolható ki, illetve vissza.

Már nagyon régen visszakerült az Opera 12-ből a klasszikus link kijelölés is, mellyel az Opera képes linken belüli szöveget kijelöli hiperhivatkozás nélkül.

Az Opera webböngésző támogatja mostantól a Credential Management API-t is.

File:
Opera_1000_int_Setup.exe
Méret:
1.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.05.22
Letöltve:
82240x
Osztályzat:
4.78
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
2,2 perc
56k modem
1,3 perc
ISDN 64k
1,2 perc
ISDN 128k
35,2 másodperc
ADSL 384k
11,7 másodperc
ADSL 512k
8,8 másodperc
ADSL 1024k
4,4 másodperc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 4.78

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások