Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA - KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Adobe InDesign CS3 igényes kreatív kiadványszerkesztő

Adobe InDesign CS3 igényes kreatív kiadványszerkesztő ingyenes letöltése Kreatív effektek Lenyűgöző kiadványokat készíthetünk az Adobe InDesign CS3 programban a kibővült átlátszósági hatások, effektek és színátmenetek segítségével. A hatások bármikor utólag is változtathatóak, így nem ronthatjuk el vele a munkánkat. Egymástól függetlenül teljesen különböző összhatásokat alkalmazhatunk az elemek tartalmára, körvonalára és kitöltésére.

Új eszközök a hatékonyabb munkáhozAz Adobe InDesign CS3 kiadványszerkesztő programban számtalan régi és új eszközt találhatunk, melyek egyszerű használatával gyorsabban dolgozhatunk. Ilyen új funkciókat találunk, mint a Többfájlos beillesztés (Multi-file Place), Gyors Eszközök (Quick Apply), gyors keretigazítás és vizuális Oldal Panel.

Táblázat és cella stílusok Most már nemcsak a karakterekre, bekezdésekre és objektumokra, hanem a táblázatokra, és celláinkra is használhatunk stílusokat. Így minden táblázattal kapcsolatos munkánk hihtetlenül felgyorsul, hiszen a hasonló táblázatokat nem kell többé egyenként újraszerkeszteni. Stílust adhatunk az egész táblázatnak, a celláknak, a fejlécnek és a láblécnek is.
Stb...

File:
AdobeInDesign_cs3_HU.zip
Méret:
919.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2009.02.16
Letöltve:
10566x
Osztályzat:
1.91
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások