Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK >

Mozilla Thunderbird 52.8 (magyar) Ingyenes levelezőprogram spam-szűréssel

A Mozilla Thunderbird magyar nyelvű ingyenes letöltésű levelezőkliense POP3, IMAP, és NewsGroup-kezeléssel is rendelkezik. A szoftver kiemelt szolgáltatása az extra hatékony spam-szűrés, más levelezőkből való importálás, az új címke- és keresőrendszer, valamint kezelőfelület.

A Thunderbirdhöz is elérhetőek 'personák', melyek, mint témák működnek, ezek által személyre szabható a program kinézete.
A külső átalakításán kívül a Thunderbirdhöz, közvetlenül a levelezőprogramból, kiegészítők is telepíthetőek, melyek további érdekes és hasznos funkciókkal bővítik a program alapból sem kicsi tárházát.

A

Mozilla Thunderbird frissítése

:

- Több biztonsági frissítés,
- Több összeomlás, gombok működésének és funkciók működésének helyre hozása, melyek a program jobb használhatóságát és jobb működését szolgálja.

A Thunderbird levelezőszoftver saját levélszemét szűrője akár 'tanítható' is, de akár a felhasználó saját e-mail szolgáltatója által biztosított spam-szűrő is használható. Kis méretének és kicsi erőforrás-igényének köszönhetően régebb és gyengébb hardvereken kifogástalanul működik.
A magyar nyelvű Mozilla Thunderbird frissítése Windows rendszerekre ingyenes letöltéssel elérhető a letöltőközpont oldaláról.

File:
thunderbirdsetup2.0.0.14hu.exe
Méret:
33.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.04.26
Letöltve:
12222x
Osztályzat:
4.71
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
67,9 perc
56k modem
40,3 perc
ISDN 64k
35,6 perc
ISDN 128k
17,8 perc
ADSL 384k
5,9 perc
ADSL 512k
4,5 perc
ADSL 1024k
2,2 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 4.71

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások