Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > LEVELEZŐ-HÍROLVASÓ PROGRAMOK

Mozilla Thunderbird 52.8 (magyar) Ingyenes levelezőprogram spam-szűréssel

Mozilla Thunderbird 52.8 (magyar) Ingyenes levelezőprogram spam-szűréssel ingyenes letöltése A Mozilla Thunderbird magyar nyelvű ingyenes letöltésű levelezőkliense POP3, IMAP, és NewsGroup-kezeléssel is rendelkezik. A szoftver kiemelt szolgáltatása az extra hatékony spam-szűrés, más levelezőkből való importálás, az új címke- és keresőrendszer, valamint kezelőfelület.

A Thunderbirdhöz is elérhetőek 'personák', melyek, mint témák működnek, ezek által személyre szabható a program kinézete.
A külső átalakításán kívül a Thunderbirdhöz, közvetlenül a levelezőprogramból, kiegészítők is telepíthetőek, melyek további érdekes és hasznos funkciókkal bővítik a program alapból sem kicsi tárházát.

A

Mozilla Thunderbird frissítése

:

- Több biztonsági frissítés,
- Több összeomlás, gombok működésének és funkciók működésének helyre hozása, melyek a program jobb használhatóságát és jobb működését szolgálja.

A Thunderbird levelezőszoftver saját levélszemét szűrője akár 'tanítható' is, de akár a felhasználó saját e-mail szolgáltatója által biztosított spam-szűrő is használható. Kis méretének és kicsi erőforrás-igényének köszönhetően régebb és gyengébb hardvereken kifogástalanul működik.
A magyar nyelvű Mozilla Thunderbird frissítése Windows rendszerekre ingyenes letöltéssel elérhető a letöltőközpont oldaláról.

File:
thunderbirdsetup2.0.0.14hu.exe
Méret:
33.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.04.26
Letöltve:
17065x
Osztályzat:
4.78
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások