Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > BACKUP

Norton Ghost 12

Norton Ghost 12 ingyenes letöltése A Norton Ghost 12 magasabb szintre helyezi az adat és rendszer védelmet olyan hatékony, új funkciókkal, mint a távfelügyeleti menedzsment, a Google Desktop integrálása, valamint a LightsOut Restore.

A one-to-one távfelügyeleti menedzsmenthez kifejlesztett támogatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonsági mentést végezzenek a hálózatban lévő más Norton Ghost klienseknél. A Google desktop integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kereshető archiválási indexeket készítsenek, ezzel is gyorsabbá téve a visszaállítást. A LightsOut Restore lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy hálózatukat egy távfelügyeleti helyszínen is visszaállíthassák on-disk szoftver-visszaállítási környezetben, szükségtelenné téve bootolható CD használatát. A Norton Ghost 12 szintén magában foglal egy szoftver-visszaállítási lemezt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elindítsák számítógépüket, szkenneljék a vírusokat és a merevlemez hibáit, elindítsák a visszaállítási folyamatokat, még abban az esetben is, ha az operációs rendszer nem indul el.
A Norton Ghost 12 továbbá azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók döntsenek, hogy teljes rendszermentést, vagy csak egyes fájlokra és mappákra kiterjedő mentést végezzenek, vagy mindkettőt! A mentés magában foglalja a titkosítást és a hibakeresést is az adatok biztonsága érdekében, miközben a tömörítés, a járulékos mentések, az automatikus fájlkezelés minimalizálja a tárolási helyet. A felhasználók a Norton Ghost terméket arra is használhatják, hogy a visszaállítási pontokat fizikai computerről konvertálják virtuális lemezre. A Norton Ghost egyedi igényeknek megfelelő, eseményfüggő archiválás is végezhető, amely automatikusan megvédi a rendszert különleges eseményekkor.

File:
NGH120_AllWin_EnglishTryBuy30.exe
Méret:
67.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2008.03.15
Letöltve:
12445x
Osztályzat:
3.37
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások