Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

CircuitMaker 2000 áramkörtervező program.

Áramkörtervező program, amely nem kimondottan professzionális igények kielégítésére hivatott, hanem az általános naponta felmerülő tervezési feladatokat lehet a segítségével korrekt módon megoldani.

Az elvi rajzszerkesztő a Windows programok megszokott formáját mutatja, tudatosan törekedve a lehető legegyszerűbb kezelhetőségre a könnyű tanulás érdekében. A toolbar mellett egyszerű legördülő menük segítik a kezelést és a gyors beállításokat. Minden alapfunkció, amire szükség van megtalálható. Grafikus alkatrész kiválasztás segíti munkánkat, de ugyanakkor funkcionális kategóriák szerint is kereshetünk. A huzalozást manuálisan vagy automatikusan (SmartWires) elvégezhetjük két végpont között és elnevezhetjük az összekötéseket.

A CircuitMaker 2000 integráltan tartalmazza a szimulációt, ami igazi kevert módú szimuláció a legkorszerűbb SPICE definíciókon alapulva. A kapcsolási rajzra a probe szerszámmal helyezhetjük el a mérési pontokat, ahol az áramkör működését mérjük és figyeljük. A virtuális mérőműszerek egész sora segíti a kiértékelést: oszcilloszkóp, multiméter, Bode-plotter, jelgenerátor, logikai analizátor stb.

A nyomtatott áramkörtervező szervesen kapcsolódik az áramkörtervezőhöz. Egy kattintásra generálódik a netlista, betöltődik a nyáktervezőbe és a körvonalak megadása után felhelyezi az alkatrészeket a panelra.

File:
cm2000trialversion.exe
Méret:
7.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2008.02.24
Letöltve:
12329x
Osztályzat:
3.45
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
14,5 perc
56k modem
8,6 perc
ISDN 64k
7,6 perc
ISDN 128k
3,8 perc
ADSL 384k
1,3 perc
ADSL 512k
57,2 másodperc
ADSL 1024k
28,6 másodperc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 3.45

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások