Letöltőközpont > Programok > JÁTÉKOK GAMES > STRATÉGIAI JÁTÉKOK

Traffic Giant

Traffic Giant ingyenes letöltése A program a nevéhez híven a közlekedéssel foglalkozik. Persze nem az egész témával, hanem csak egy leszűkített részével.
Egész pontosan egy város tömegközlekedését kell megszervezni, majd kitűnő gondolatainkat átültetve a valóságba menedzselhetjük közlekedési cégünket. Persze általában amikor elkezdjük a játékot, a város méretétől függetlenül csak kocsik találhatóak, de az van mindenkinek. Még a diákok is kocsival járnak. (Azért nem egy rossz dolog, én is szívesen élnék egy ilyen helyen.) Ezen kell nekünk változtatni, amihez szinte minden, városban fellelhető közlekedési eszközt bevethetünk.
Ilyenek például a sokunk által már látott busz, a villamos, a városi vonat (HÉV) és pár hazánkban kevesebbet látott találmány: a magasvasút függő változata és a mágneses vasút. Igaz, nem nagyon értettem, hogy minek egy pár tízezres városba mágneses vonat, de jól néz ki, az tény.
Az ezekkel kapcsolatos összes dolgot nekünk kell szervezni (megállók telepítése, sínek fektetése, járatok szervezése, stb.).

File:
DemoSetup.exe
Méret:
20.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2008.02.01
Letöltve:
6597x
Osztályzat:
3.65
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások