Programkereső


A kereső összes 26 találatából a "törlő" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-10-ig látja a találatokat.

Az IObit Uninstaller program segítségével a programok törlése nem csak gyorssá, hanem egyszerűvé is válik. A törlő program oly módon oldja meg a törlést, hogy a számítógépet ezzel a lehető legtöbb pozitív hatás érje.

Az IObit uninstaller törlő program figyeli, hogy mely programokat nem használtuk már jó ideje és a felesleges programok véglegesen törlésre kerülnek. A törlő program számára az automatikusan a toolbarokkal települő

böngésző vírusok eltávolítása

sem okoz gondot. A program véglegesen törli a maradék fájlokat is, így nem lesz felesleges helyfoglalás.

Az IObit uninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé programok végleges törlését.
A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő.A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő.
Az AdwCleaner reklámeltávolító program ingyenes letöltése Windows-ra. Megjelent a vírusirtó program legújabb, hetes verziója, melyet innen oldalról közvetlenül letölthetsz.

Az AdwCleaner vírusirtó program könnyűszerrel megkeresi és eltávolítja a nemkívánatos programokat, az ún. toolbarokat és a böngészőn keresztül beszivárgó vírusokat is. A

reklám törlő program

egyszerű felületének köszönhetően gyerekjáték lesz megkeresni és törölni a vírusokat számítógépünkről, szinte bárki a családból tudja majd kezelni.

Az AdwCleaner vírusirtó és reklám törlő program fut Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt.
Megkeresi merevlemezünkön a duplikált fájlokat és kérésünkre törlő ezeket.
A magyar nyelvű és ingyenes letöltésű CCleaner takarító programmal a Windows működését optimalizálhatjuk úgy, hogy a rendszerükben található felesleges adatokat eltávolítja.
CCleaner optimalizáló és törlő program a Windows, az Internet Explorer, vagy a Firefox, a regisztrációs-adatbázis adatait vizsgálja át.
A CCleaner program letöltése ingyenes.

A feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, illetve a Temp fájlkereső és törlő.
A PodTrans egy ingyenes alkalmazás a számítógép és egy iPod közti kommunikációra. Képes zene és minden más fájl iPod-ra közvetítésére a számítógépről. Az iTunes szinkronizáló nélkül lehetőség nyílik zenék hozzáadására és az eredeti számok nem törlődnek. Az eszköz minden iPod-ot támogat, beleértve a legutóbbi iPod nano 7-et és az iPod touch 5-öt.
A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le gyorsan és véglegesen a listából a ZSoft Uninstaller magyar nyelvű ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő. Free download software.
A PC Decrapifier egy olyan ingyenes letöltéssel elérhető program, amellyel könnyen és gyorsan, pár lépésben szabadíthatjuk meg számítógépünk merevlemezét a feleslegesen felhalmozódott fájloktól és szoftverektől. Egy felkínált, áttekinthető lista alapján a szükségtelen objektumokat kijelölve azonnal törlődnek is.
Egy gyors regisztráció után magánszemélyként ingyen élvezhetjük a PC Decrapifier szolgáltatásait.
Az EASEUS Partition Home otthoni felhasználásra ingyenesen használható merevlemez particionáló. Alkalmas a merevlemezpartíciók átméretezésére, törlésére, mozgatására, készítésére, vagy letörlésére. Extra lehetőségek: rejtetté jelölés, jelszóvédelem, boot lemezek készítése. Figyelem! A műveletek során adatok törlődhetnek le a merevlemezről, ezért előtte érdemes biztonsági mentés készíteni a legfontosabb adatokról.

Következő Utolsó