Programkereső


A kereső összes 30 találatából a "törlő" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-10-ig látja a találatokat.

A Wise Force Deleter egy törlő program, aminek segítségével a törölhetetlen fájlokat tudjuk nagyon könnyen törölni legyen szó bármilyen fájlról és természetesen a törölhetetlenség oka se számít. A program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A

törölhetetlen fájlok törlése

sokszor hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor írásvédettség alatt állnak a törölni kívánt fájlok, vagy éppen egy másik felhasználó tulajdonában vannak. A Wise Force Deleter beépül a Windows menürendszerébe is, így a törölhetetlen fájlok törlése egy pillanat alatt, jobb kattintással elérhető. A Wise Force Deleter program kezelőfelülete egyszerű, könnyen tanulható és használható. Vigyázat! Ha nem tudod mit csinálsz, ne törölj le fájlokat, amelyek az operációs rendszer vagy programok részét alkotja!

A Wise Force Deleter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is fut.
Az IObit Uninstaller program segítségével a programok törlése nem csak gyorssá, hanem egyszerűvé is válik. A törlő program oly módon oldja meg a törlést, hogy a számítógépet ezzel a lehető legtöbb pozitív hatás érje.

Az IObit uninstaller törlő program figyeli, hogy mely programokat nem használtuk már jó ideje és a felesleges programok véglegesen törlésre kerülnek. A törlő program számára az automatikusan a toolbarokkal települő

böngésző vírusok eltávolítása

sem okoz gondot. A program véglegesen törli a maradék fájlokat is, így nem lesz felesleges helyfoglalás.

Az IObit uninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé programok végleges törlését.
A KCleaner egy olyan tisztító program, amely könnyedén felfedi számodra a felesleges fájlokat, legyen szó fájlszemétről, vagy esetleg duplikátumokról. A KCleaner telepítése angol nyelven, de a tisztító program magyar nyelven is tud!

A KCleaner tisztító program képes automatikusan felkutatni a rendszer problémáit fájlok tekintetében és automatikusan elvégezni a szükséges lépéseket a helyzet javítása érdekében. A KCleaner

törlő program

biztonságos módon törli a fájlokat, így semmilyen komplikációt nem okozhat, ha futtatod a programot. A törlő program ezen kívül képes előre meghatározott fájltípusokat is törölni, akár visszaállíthatatlanul.

A KCleaner tisztító és törlő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Az Ultra Adware Killer a megfelelő találta azoknak, akik vírusirtót keresnek ingyen. Az interneten hemzsegnek a különféle reklámvírusok, melyek könnyedén megfertőzhetik számítógépünket, de az Ultra Adware Killer a megfelelő megoldást kínálja.

Az Ultra Adware Killer ingyenes vírusirtó kisméretű, mégis hatékony program, mely a káros reklámprogramok kódját késedelem nélkül törli a számítógépről. Az Ultra Adware Killer

reklámvírus törlő

pillanatok alatt képes átvizsgálni a számítógépünket a nemkívánatos szoftverek után. A reklámvírus törlő a vizsgálat végeztével minden káros programot töröl a számítógépről.

Az Ultra Adware Killer ingyenes reklámvírus törlő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő.A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő.
Az AdwCleaner reklámeltávolító program ingyenes letöltése Windows-ra. Megjelent a vírusirtó program legújabb, hetes verziója, melyet innen oldalról közvetlenül letölthetsz.

Az AdwCleaner vírusirtó program könnyűszerrel megkeresi és eltávolítja a nemkívánatos programokat, az ún. toolbarokat és a böngészőn keresztül beszivárgó vírusokat is. A

reklám törlő program

egyszerű felületének köszönhetően gyerekjáték lesz megkeresni és törölni a vírusokat számítógépünkről, szinte bárki a családból tudja majd kezelni.

Az AdwCleaner vírusirtó és reklám törlő program fut Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt.
Megkeresi merevlemezünkön a duplikált fájlokat és kérésünkre törlő ezeket.
A magyar nyelvű és ingyenes letöltésű CCleaner takarító programmal a Windows működését optimalizálhatjuk úgy, hogy a rendszerükben található felesleges adatokat eltávolítja.
CCleaner optimalizáló és törlő program a Windows, az Internet Explorer, vagy a Firefox, a regisztrációs-adatbázis adatait vizsgálja át.
A CCleaner program letöltése ingyenes.

A feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, illetve a Temp fájlkereső és törlő.
A PodTrans egy ingyenes alkalmazás a számítógép és egy iPod közti kommunikációra. Képes zene és minden más fájl iPod-ra közvetítésére a számítógépről. Az iTunes szinkronizáló nélkül lehetőség nyílik zenék hozzáadására és az eredeti számok nem törlődnek. Az eszköz minden iPod-ot támogat, beleértve a legutóbbi iPod nano 7-et és az iPod touch 5-öt.

Következő Utolsó