Programkereső


A kereső összes 453 találatából a "lejátszo" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-10-ig látja a találatokat.

A KMPlayerprogram alapját használja a komplett lejátszó. amely tucatnyi audio- és videó formátumot támogat beépített dekóderek, illetve pluginok segítségével. DirectShow megoldása révén a Winamp, a RealMedia és a QuickTime formátumokkal is elboldogul. Extrák: komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video (FLV)) Formátumok: AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN.
KMPlayer alapját használja a komplett lejázsó. amely tucatnyi audio és videó formátumot támogat a beépített dekóderek, illetve pluginok segítségével. DirectShow megoldása révén a Winamp, a RealMedia és a QuickTime formátumokkal is elboldogul. Extrák: komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video (FLV)) Formátumok: avi, mkv, mov, mp4, 3gp, ogg theora, ogm, rmvb, mpeg1/2, vob, wmv. MP3. AC3, AAC, OGG, Ape, MPC, Flac, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN.
A GOM Player ingyenes videólejátszó Windows platformokra. Kiváló minőségű lejátszás és rendkívül sokrétű felhasználási lehetőségek jellemzik.
Beépített feliratkeresővel is el van látva, itt leszedhetőek, illetve akár meg is oszthatóak a felhasználók által készített feliratok; támogatja a .smi, .srt, .rt és a .sub kiterjesztésű feliratokat.
A GOM Playerrel állítható a lejátszási sebesség, felirat sebesség, videó effekt is, valamint képes képet, illetve részletet kivágni a lejátszott videókból.

Az egyszerű videók mellett a GOM Player 2.3.14 360°-os és VR (virtual reality) videókat is lejátszik

, akár egyenesen a YouTube-ról is.

A GOM Player által támogatott fájlformátumok: flv, mp4, mov, mpg, ts, avi, divx, asx, wmv, m4v, dat, ifo, vob, 3gp/3gp2, rm/rmvb, mkv, ogm
A GOM Player nem csak Windowsra, hanem akár okostelefonra is leszedhető. Ekkor nem csak lejátszóként, hanem akár a számítógépen futtatott GOM Player távírányítójaként is használható.
A Potplayer egy multimédiás lejátszó, melyet kis méret és minimalista interfész jellemez.
A program Blu-ray, DVD, CD és számtalan formátum lejátszását teszi lehetővé; használató számítógépeken, de konfigurálható TV-n vagy HDTV-n való lejátszásra is.

A Potplayer főbb jellemzői:A Potplayer támogatja feliratok megjelenítését (smi és srt, valamint DVD vobsub és Blu-ray feliratok), valamint a lejátszott tartalmakból történő 'képlopást' (jpeg formátumban).

A Potplayer ezen kívül több 3D szemüveget is támogat, így lehetséges vele a 3D tartalmak lejátszása 3DTV-n vagy PC-n is.
A programban megtalálható minden szükséges codec a lejátszáshoz, így nem szükséges mellé semmit telepíteni.

A Potplayer ezen verziója 64-bites Windows XP, Vista, 7, 8 és 8.1 rendszereken használható.
A Bonis Audio Player egy médialejátszó, mely olyan magas minőségű zeneszámok lejátszásához nyújt segítséget, mint a FLAC vagy az OGG. Parancskészletet tartalmaz a lejátszott zene egyes részeinek keverésére, továbbá a lejátszás sebességét is tudjuk gyorsítani illetve lassítani.
Az SMPlayer egy könnyen kezelhető médialejátszó program.
Lejátszhatóak vele videók, DVD-k, VCD-k, valamint rendelkezik az MPlayer néhány komolyabb funkciójával is.
Az SMplayer megjegyzi a lejátszott fájlok tulajdonságait, így ha lejátszás közben be kell zárni, a következő indításkor ugyanonnan folytatja a videólejátszást, meghagyva a hangerő, felirat, audió sáv beállításait.
Az SMPlayer az MPlayer nyílt forráskódú lejátszó egyik változata, mellyel lehetséges vele videók, zenék, DVD-k, videó CD-k lejátszása.
Az SMPlayerben ezen felül különböző MPlayer szűrők is használhatóak.
Egyik legjobb tulajdonsága, hogy emlékszik a lejátszott filmekre és a hozzájuk használt beállításokra. Ha menet közben kell egy filmet bezárni, az újbóli megnyitásnál emlékezni fog arra, hogy a felhasználó hol hagyta abba és onnan folytatja.
Az SMPlayer feliratokat is kezel; amennyiben azok időzítése a filmhez nem megfelelő, manuálisan elcsúsztathatóak. Az elcsúsztatás a hangsávnál is használható, ha az valamiért siet vagy lassú a képhez képest.

Az SMPlayer ingyenes lejátszó által támogatott fájlformátumok a következőek:AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN.

Az SMPlayer Windows XP, Vista, 7, 8 és 10 operációs rendszerekkel kompatibilis.
Egyszerűen kezelhető konvertálló program MP4 lejátszokhoz, a konvertálás előtt meg kell adni a kijelző pontos méretét.
Az SMPlayer egy ingyenes, könnyen kezelhető videó, audió lejátszó program.
Lejátszhatóak vele a legismertebb videófájlok (avi, mpg, mp4, mkv stb.) mellett DVD-k, VCD-k is.
Az SMplayer megjegyzi a lejátszott fájlok tulajdonságait, így ha lejátszás közben be kell zárni, a következő indításkor ugyanonnan folytatja a videólejátszást, meghagyva a hangerő, felirat és audió sáv beállításait.

Támogatott formátumok:

AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN. Magyarítás: Charles Barcza , CyberDragon
A Titledrome Easy külső feliratokat jelenít meg egyenesen a bármilyen szoftveres videólejátszó által lejátszott videók elé. Így eredeti hanggal élvezhetőek a filmek, lefordított felirattal közben.
A feliratok fájlja SubRip formátumban ( .srt kiterjesztés ) vagy MicroDVD formátumban ( .sub és .txt kiterjesztés) kell lennie a megfelelő kezeléshez.
A

Titledrome Easy számos beállítási lehetőséggel rendelkezik

, beleértve a szinkronizációt és a felirat megtekintési gyorsaságát is. Az alkalmazás a parancssori bevitelt is támogatja.
A TitledromeEasy jól együttműködik a Blu-ray és HD videó folyamokkal is.

Következő Utolsó