Programkereső


A kereső összes 420 találatából a "lejátszo" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-10-ig látja a találatokat.

A KMPlayerprogram alapját használja a komplett lejátszó. amely tucatnyi audio- és videó formátumot támogat beépített dekóderek, illetve pluginok segítségével. DirectShow megoldása révén a Winamp, a RealMedia és a QuickTime formátumokkal is elboldogul. Extrák: komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video (FLV)) Formátumok: AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN.
KMPlayer alapját használja a komplett lejázsó. amely tucatnyi audio és videó formátumot támogat a beépített dekóderek, illetve pluginok segítségével. DirectShow megoldása révén a Winamp, a RealMedia és a QuickTime formátumokkal is elboldogul. Extrák: komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video (FLV)) Formátumok: avi, mkv, mov, mp4, 3gp, ogg theora, ogm, rmvb, mpeg1/2, vob, wmv. MP3. AC3, AAC, OGG, Ape, MPC, Flac, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN.
A Potplayer egy multimédiás lejátszó, melyet kis méret és minimalista interfész jellemez.
A program Blu-ray, DVD, CD és számtalan formátum lejátszását teszi lehetővé; használató számítógépeken, de konfigurálható TV-n vagy HDTV-n való lejátszásra is.

A Potplayer főbb jellemzői:A Potplayer támogatja feliratok megjelenítését (smi és srt, valamint DVD vobsub és Blu-ray feliratok), valamint a lejátszott tartalmakból történő 'képlopást' (jpeg formátumban).

A Potplayer ezen kívül több 3D szemüveget is támogat, így lehetséges vele a 3D tartalmak lejátszása 3DTV-n vagy PC-n is.
A programban megtalálható minden szükséges codec a lejátszáshoz, így nem szükséges mellé semmit telepíteni.

A Potplayer ezen verziója 64-bites Windows XP, Vista, 7, 8 és 8.1 rendszereken használható.
A Bonis Audio Player egy médialejátszó, mely olyan magas minőségű zeneszámok lejátszásához nyújt segítséget, mint a FLAC vagy az OGG. Parancskészletet tartalmaz a lejátszott zene egyes részeinek keverésére, továbbá a lejátszás sebességét is tudjuk gyorsítani illetve lassítani.
Az SMPlayer egy könnyen kezelhető médialejátszó program.
Lejátszhatóak vele videók, DVD-k, VCD-k, valamint rendelkezik az MPlayer néhány komolyabb funkciójával is.
Az SMplayer megjegyzi a lejátszott fájlok tulajdonságait, így ha lejátszás közben be kell zárni, a következő indításkor ugyanonnan folytatja a videólejátszást, meghagyva a hangerő, felirat, audió sáv beállításait.
Egyszerűen kezelhető konvertálló program MP4 lejátszokhoz, a konvertálás előtt meg kell adni a kijelző pontos méretét.
Az SMPlayer egy ingyenes, könnyen kezelhető videó, audió lejátszó program.
Lejátszhatóak vele a legismertebb videófájlok (avi, mpg, mp4, mkv stb.) mellett DVD-k, VCD-k is.
Az SMplayer megjegyzi a lejátszott fájlok tulajdonságait, így ha lejátszás közben be kell zárni, a következő indításkor ugyanonnan folytatja a videólejátszást, meghagyva a hangerő, felirat és audió sáv beállításait.

Támogatott formátumok:

AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN. Magyarítás: Charles Barcza , CyberDragon
A Titledrome Easy külső feliratokat jelenít meg egyenesen a bármilyen szoftveres videólejátszó által lejátszott videók elé. Így eredeti hanggal élvezhetőek a filmek, lefordított felirattal közben.
A feliratok fájlja SubRip formátumban ( .srt kiterjesztés ) vagy MicroDVD formátumban ( .sub és .txt kiterjesztés) kell lennie a megfelelő kezeléshez.
A Titledrome Easy számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a szinkronizációt és a felirat megtekintési gyorsaságát is. Az alkalmazás a parancssori bevitelt is támogatja.
A TitledromeEasy jól együttműködik a Blu-ray és HD videó folyamokkal is.
Vidólejátszó, mely online hang- és videobeszélgetésekre, internetes sugárzásra is felhasználható. A program által támogatott formátumok mp3, ogg, wav, avi, mov, divx, asf stb: a csomag számtalan kodeket tartalmaz. Felhasználható általános zene- és video lejátszóként: feliratok megjelenítése mellett számtalan extra szolgáltatással rendelkezik
Videólejátszó felirat-támogatással.

DVD, avi, mpeg, DivX, mp3 és wav adatok kezelésére alkalmas kisméretű lejátszó. A program extrái: feliratok kezelése (sub, srt, ssa), megjegyzések hozzáfűzése, kereső, képek elmentése, Winamp pluginok kezelése, OSD információk megjelenítése.

Következő Utolsó