Programkereső


A kereső összes 15 találatából a "analizáló" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-10-ig látja a találatokat.

Az ingyenes szoftver a legfontosabb grafikai műveletek elvégzésére alkalmas. Kép- és fotóanalizálás mellett automatikus fényerőség, élesség, gamma, zajszűrés, élesítés, vörös szem effektusok közül választhatunk. Használhatjuk a fotók elforgatására, átméretezésére, átalakítására, kivágásra (crop) stb. Támogatja a lapolvasók és a nyomtatók használatát. Formátumkezelése: BMP, ICO, CUR, WMF, EMF, PNG, MNG, GIF, PCX, JPEG és JPEG 2000. Színek: RGB, CMY, HSI, Lab, YCbCr, YIQ, PCA.
A Windows rendszerről (sebesség, működés) és a számítógép összes hardvereleméről kapunk részletes tájékoztatást a SiSoft Sandra használatával. A program tesztrészében összehasonlíthatjuk gépünk sebességét más konfigurációkkal, míg a elemző rész a hardver- és szoftver összetevőkről tájékoztat. Ujdonságok: Win32 x86, Win64 x64, Win64 IA64, Windows CE platform (ARM Pocket PC, ARM Smart Phone támogatás.
Rendszeranalizáló és tesztelő

A Windows rendszerről (sebesség, működés) és a számítógép összes hardvereleméről kaphatunk részletes tájékoztatást a SiSoft Sandra használatával. A program tesztrészében összehasonlíthatjuk gépünk sebességét más konfigurációkkal, míg a elemző részben a hardver- és szoftver összetevőkről informálódhatunk. Ujdonságok: Win32 x86, Win64 x64, Win64 IA64, Windows CE platform (ARM Pocket PC, ARM Smart Phone támogatás.
Komplett rendszert analizáló szoftver: hardver, szoftver, sebesség, hálózat ellenőrzésére használható tesztprogram.
Az általános rendszeranalizáló segítségével leellenőrizhetjük a processzor, a memória, a CD/DVD-ROM, a videó-, hálózati- és hangkártya, illetve egyéb hardvereszközök jellemzőit. Alkalmas sebessésgtesztre és különféle tesztadatok megjelenítésére.
Regisztrációs-adatbázis szerkesztő és analizáló.
Komplett, telepítést nem igénylő rendszeranalizáló ami a hardver, szoftver, sebesség és a hálózat ellenőrzésére is használható. Könnyű használat, kimutatások elmentése tucanyi formátumba.
Advanced IP Scanner ingyenes letöltésű hálózat analizáló program. Egyszerűen kezelhető és nem hiányozhat egyetlen hálózati adminisztrátor kellékei közül sem.

Az Advanced IP Scanner segítségével megtekinthető a hálózaton lévő összes eszköz

, hozzáférhetőek a hálózaton megosztott mappák, távoli hozzáférést ad a számítógépekhez, amelyek akár ki is kapcsolhatóak távolról is.

Az Advanced IP Scanner friss kiadásai már Windows 10 -zel is kompatibilisek.
Az Advanced IP Scanner ingyenes letöltésű hálózat analizáló program, mely egyszerűen kezelhető és nem hiányozhat egyetlen hálózati adminisztrátor kellékei közül sem.

Az Advanced

IP Scanner

segítségével megtekinthető a hálózaton lévő összes eszköz, hozzáférhetőek a hálózaton megosztott mappák, távoli hozzáférést ad a számítógépekhez, amelyek akár ki is kapcsolhatóak távolról is.

Az Advanced IP Scanner friss kiadásai már Windows 10 -zel is kompatibilisek.
Rendszerinformáció és sebességtesztelés.
Az általános ún. rendszeranalizáló alkalmazás segítségével leellenőrizhetjük a processzor, RAM, CD-ROM, video-, hálózati és hangkártya stb. beállítását, valamint működését.

Következő Utolsó