Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Közlekedés

Menetrendek.hu ( Android mobil alkalmazás)

Menetrendek.hu ( Android mobil alkalmazás) Aki vonattal vagy busszal utazik, annak segít a menetrendek mobil alkalmazás, hogy ellenőrizze a menetrendet. Az ingyenes Android mobil alkalmazás nekik készült, hogy gyorsan és egyszerűen, adatforgalom-takarékos módon kapjanak utazási információkat.
A Menetrendek programban a Volán több mint 20.000 megállóhelye, és az ország összes települése közötti keresést biztosítja. Tájékoztatásképpen a vonatok MÁV-START keresőjét is használja, ezért megjeleníti a menetrendi és a várható (ahol elérhető) indulási/érkezési időket, távolságokat, átszállásokat, vágány infókat, vonat-típusokat, és a jegy(ek) árát, 1. és 2. osztályon. A

Menetrendek.hu

névre keresztelt Android mobil alkalmazás letöltése ingyenes.

Jegyvásárlás a menetrendek alkalmazással: A keresett vonatoknál, ha elérhető, megjelenik a jegyvásárlás link. Erre kattintva a böngészőben megnyílik a MÁV-START jegyeladó oldala, ahol bejelentkezés után a menetrendek alkalmazással megvásárolhatod a jegyet. Itt állíthatod be a kedvezményt is, mert a menetjegyek program a teljesáru jeggyel számol.
A

jegyvásárlást a menetrendek

alkalmazással körültekintően használd! Mindig ellenőrizd, hogy a megfelelő jegyet veszed-e meg!
A jegyvásárláshoz internetkapcsolatra van szükség. A menetrendeket el lehet menteni, ez esetben internet nélkül is használható! A menetrendek egy napi használatra ajánlott hasznos applikáció, érdemes letölteni, vagy az alábbi QR kód beolvasásával egyszerűen telepíteni!

Méret:
4,9M
Feltöltve:
2018.03.08
Letöltés:
5455x
Osztályzat:
3.87
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Menetrendek.hu ( Android mobil alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.

Hozzászólások