Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Diákoknak

Kutyaoktatás - Dog Training & Clicker (iOS alkalmazás)

Kutyaoktatás - Dog Training & Clicker (iOS alkalmazás) A Dog Training & Clicker egy bárki számára ingyen letölthető kutyák tanítását segítő applikáció iOS (13.0) és watchOS (6.0) operációs rendszerű iPhoneokon, iPadeken és iPod touchokon. Az alkalmazás angol nyelven használható.

Használd ki a több mint 100 feladatot, játékot, oktatási programot ebben a

kutyák oktatását segítő app

ban. Nem vagy biztos abban, hogy milyen feladatod tanuljatok a kutyáddal? Inspirálódj a Dogotól és akár 100 féle trükköt és parancsot taníthatsz kedvencednek. Akár az alapoktól, mint a neve, vagy ül, fekszik, a haladóbb parancsokig, például ül és marad vagy forog. Miután kitanultatok egy trükköt, készíts róla egy videót, és küldd be az alkalmazásban tevékenykedő kutyatrénereknek, hogy megnézzék, és 24 órán belül értékeljék azt, amit tanultatok. Minden egyes héten új fotó kihívásokat hoznak létre, melyeken akár te is indulhatsz, hogy megmutathasd a te kutyád milyen tanulékony és engedelmes. Ötféle edzési tervet kínál az app, melyek az új kutyásoktól egészen a tapasztalt kutyagazdiknak is segítséget nyújtanak.

A Dog Training & Clicker iOS 13.0 és watchOS 6.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhonokon, iPadeken vagy iPod touchokon használható.

Méret:
132,8 MB
Feltöltve:
2020.12.30
Letöltés:
757x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Kutyaoktatás - Dog Training & Clicker (iOS alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások