Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Közlekedés

Mobilos navigáció – Google Maps (IOS applikáció)

Mobilos navigáció – Google Maps (IOS applikáció) Megbízható térképet keresel telefonodra? Nem kell tovább keresned, ugyanis a Google Maps alkalmazásnál nincsen jobb. A teljes alkalmazás ingyenes és elérhető magyar nyelven is.

Ezzel a

navigációs útvonaltervező

applikációval megtervezhetsz bármilyen utazást. Ahhoz, hogy le tudjuk tölteni rendelkeznünk kell egy olyan IOS-es készülékkel, amin IOS 11.0, vagy annál nagyobb operációs rendszer fut, illetve a használatához a bekapcsolt helymeghatározás is szükséges. Azon kívül, hogy útvonalakat tervezhetünk vele, tudunk rengeteg más dolgot is csinálni rajta. Megmutatja a közelben levő éttermeket, melyek mellé a Google értékeléseket is beszúrja, így nem csak azt láthatjuk, hogyan juthatunk el oda, hanem azt is, hogy mások milyenre értékelték azt. Útjainkat négyféleképpen tudjuk megtervezni. Autós verzióban, tömegközlekedéssel, gyalogosan, illetve taxival. Az alkalmazás több utat generál nekünk attól függően, hogy merre rövidebb, vagy merre kerülhetőek el az útdíjas szakaszok.

Az applikáció érdekességként ajánl nekünk a helyzetünkhöz közel helyeket, éttermeket, a hova ellátogathatunk, illetve ezeket kategóriák szerint is megteszi. Külön csoportba rakja nekünk az állatbarát helyeket, a szórakozóhelyeket és még sok más lehetőséget is, így ha valamihez kedvünk támadna, akkor a kívánt csoportból válogathatunk. A kívánt helyszínekről visszajelzéseket tudunk regisztrálni, mely publikussá válik, ezáltal bárki megtekintheti azokat.

Méret:
219.4 MB
Feltöltve:
2020.11.19
Letöltés:
701x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Mobilos navigáció – Google Maps (IOS applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások