Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Közlekedés

Budapesti menetrendek – SmartCity Budapest (IOS APP.)

Budapesti menetrendek – SmartCity Budapest (IOS APP.) Szeretnél egy olyan alkalmazást, amely Budapest egész területén használható teljesen offline állapotban? SmartCity Budapest! Elérhető magyar nyelven és teljesen ingyen használható.

A SmartCity Budapest olyan tömegközlekedési applikáció, amelyben akár elérheted a

menetrendeket offline

állapotban is. Letöltéséhez mindenképpen szükséged lesz internetkapcsolatra és egy olyan Apple készülékre, melyen iOS 8.0, vagy annál nagyobb operációs rendszer fut, viszont további használata nem igényel internetet. Fontos, hogy helymeghatározásod legyen bekapcsolva, ha a közeledben keresel járatokat, máskülönben eredménytelen lesz a keresés.

Az alkalmazás használata roppant egyszerű. A közeledben levő járatok listáját megkapod a kezdőképernyőn, illetve rá is kereshetsz a kívánt járatokra. Elmentheted kedvenceid közé a sűrűn használt buszokat, héveket, vagy akár metrókat is, így nem kell külön rákeresned ezekre minden egyes alkalommal. Útvonalaidat meg is tervezheted az alkalmazásban, amely arra is külön figyelmet fordít, hogy kiemelje az átszállási pontokat számodra.

Méret:
219.4 MB
Feltöltve:
2020.11.19
Letöltés:
435x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Budapesti menetrendek – SmartCity Budapest (IOS APP.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások