Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Vásárlás

Aukciós alkalmazás – Catawiki (IOS applikáció)

Aukciós alkalmazás – Catawiki (IOS applikáció) Amennyiben valamit vásárolni szeretnénk, de nem akarjuk a teljes árat kifizetni érte, vagy netalántán használt darabok után is érdeklődünk, érdemes lehet aukciós oldalak után keresnünk. Erre egy megfelelő opció lehet a

Catawiki aukciós oldal

IOS alkalmazása, melynek letöltése és használata ingyenes, valamint magyar nyelven is elérhető.

Számtalan kategóriából választhatunk, ami az árverésen lévő tárgyakat illeti. Többek között vannak ékszerek, karórák, retro videojátékok, festmények, szobrok, tollak, sőt még autók is. A legtöbb tárgy Európán belül található, de vannak olyanok, melyek Amerikából, vagy Ázsiából kerülnek fel az oldalra. Ha ilyen tételeket vásárolunk, természetesen a vételáron felül VÁM is fizetendő.

Minden terméknek van egy lejárati ideje. Ezen időn belül tudunk ajánlatot tenni. Ha az idő utolsó percében újabb licit érkezik, az idő két perccel meghosszabbodik, hogy másoknak is legyen esélye. Az nyer, aki a legtöbbet fizet. Azonban bizonyos tételek minimálárral rendelkeznek, amely alatt a tárgy nem kerül eladásra. Erre oda kell figyelni, mert ha nem vesszük észre, bizony csalódottak lehetünk a végén.

A kifizetés a Catawiki saját fizetési rendszerén keresztül történink. A nyertesnek ki kell fizetnie a termék árát, a szállítási költséget, valamint 9% jutalékot az oldalnak. Miután a pénz beérkezett a Catawikihez, az felszólítja az eladót, hogy a terméket adja fel három munkanapon belül. A pénz csak akkor jut el az eladóhoz, ha mi visszajeleztünk, hogy a csomag rendben megérkezett.

Méret:
98.8 MB
Feltöltve:
2020.11.09
Letöltés:
645x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Aukciós alkalmazás – Catawiki (IOS applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások