Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Karóra értékesítő alkalmazás – Chrono24 (Android app.)

Karóra értékesítő alkalmazás – Chrono24 (Android app.) Egy karóra nagyon jó módja az önkifejezésnek. Igaz, ma már sokan feleslegesnek tartják az okoseszközök világában, de mindig akadnak olyanok, akik ragaszkodnak a megszokásaikhoz.

Az ilyen emberek számára jött létre 2003-ban a

Chrono24 luxus karóra márkák

kal foglalkozó adásvételi weboldala, melynek van ingyenesen letölthető és használható magyar nyelvű applikációja is.

Habár luxus márkákat említettem, ez így önmagában nem teljesen igaz. Karórák nagyon széles választékát találjuk meg, köztük teljesen megfizethető árú darabok is vannak szép számmal. A Chrono24 alkalmazásban majdnem minden óramárka fellelhető a Casio-tól egészen a Rolex-ig. Bárki szabadon regisztrálhat, majd vásárolhat és eladhat megkötések nélkül, továbbá több hasznos funkciót is kapunk. Ilyen például az órakollekció, amibe referenciaszám alapján el tudjuk menteni a saját óráinkat, majd átláthatóan követhetjük azok értékét a piachoz viszonyítva. Rendkívül hasznos funkció még az óraszkennelő, amivel ha egy számunkra ismeretlen órát lefotózunk, visszakapjuk annak minden adatát, köztük a márkát, típust, referenciaszámot.

Amennyiben egy óra felkeltette érdeklődésünket, azt elrakhatjuk a kedvenceink közé, így bármikor visszakereshetővé téve azt Ha fel szeretnénk venni a kapcsolatot az eladóval, azt is megtehetjük közvetlen üzenet formájában. Az ingyenes letöltésű Chrono24-nek van saját ügyféltámogatói csoportja, ami kérdés vagy probléma esetén mindenkinek rendelkezésére áll e-mailben, valamint telefonon is.

Méret:
24 MB
Feltöltve:
2020.11.06
Letöltés:
643x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Karóra értékesítő alkalmazás – Chrono24 (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások