Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Aukciós alkalmazás – Catawiki (Android applikáció)

Aukciós alkalmazás – Catawiki (Android applikáció) A Catawiki egy 2008-ban alapított online aukciós oldal, ahol bárki vásárolhat, vagy árverésre bocsáthat különböző speciális tárgyakat, melyekre egyébként nem biztos, hogy találna vevőt. A Catawiki elérhető magyar nyelven is.

A mai trendekhez igazodva megtalálható ez az ingyenes letöltésű

Catawiki aukciós oldal

alkalmazásában is. Alapvetően európai adás-vételre lett tervezve az aukciós program, de megtalálhatóak különböző tárgyak Amerikából, valamint Ázsiából is. Ha ezekről a helyekről vásárolunk, természetesen VÁM is fizetendő.

Az aukciós tételek listája nagyon sokrétű. Találhatunk itt könyveket, retro videojátékokat, ruházati kiegészítőket, ékszereket, festményeket, szobrokat, karórákat, sőt még autókat is. Bizonyos tételek úgynevezett minimálárral rendelkeznek, amit ha nem ér el egyik licit sem, a tárgy nem kerül eladásra. Természetesen vannak minimálár nélküli licitek is, ebben az esetben az nyer, aki a legtöbbet fizet.

Az aukciós felületen minden tárgy elérhetősége időhöz van kötve. Amennyiben kicsúszunk a licitálási időből, nem tudunk újabb ajánlatot tenni. Viszont ha a lejárat utolsó két percében licitálunk, az időtartam újabb egy perccel meghosszabbodik.

A fizetés a Catawiki aukciós alkalmazás saját kifizetési rendszerén keresztül történik. Ki kell fizetni a termék árát, a szállítási díjat, valamint 9% jutalékot az oldalnak, és az összeg csak akkor jut el az eladóhoz, ha visszajeleztünk, hogy a csomag rendben megérkezett.

Méret:
15 MB
Feltöltve:
2020.11.05
Letöltés:
539x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Aukciós alkalmazás – Catawiki (Android applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások