Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Egészség és fitnesz

Futás követő - adidas Running App (Android alkalmazás)

Futás követő - adidas Running App (Android alkalmazás) Az adidas Running App egy bárki számára ingyen letölthető futásaid nyomon követésére szolgáló applikáció Android operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható.

Csatlakozz az 1 millió futóhoz, akik már használják ezt az

ingyenes futó alkalmazást

. Mutasd meg a benned rejlő vadállatot, miközben egy tigrissel, elefánttal vagy tobzoskával versenyzel az ún. 'Run Wild Challenge' teljesítése közben. Készen állsz, hogy elkezdj futni és fitnesz feladatokat csinálni? Akár maratonra, 5k-ra vagy éppen csak a fogyás miatt gyakorolsz, a futó alkalmazásban levő fitnesz edző segíteni fog neked elérni a céljaidat. Mérd a megtett utat, időt, sebességet, emelkedést, elégetett kalóriákat és egyéb statisztikai adatokat az adidas Running futó app segítségével.
Könnyű nyomkövetés a valós idejű beépített GPS-szel, hogy minden adatodat egy helyen megtaláld. Szabd a saját ízlésedre a futó applikáció kezdőképernyőjét, ahogyan csak te szeretnéd. Még hangutasításokat is kaphatsz futás közben a 'Voice Coach'-tól. Beállíthatsz magadnak személyes célokat, és folyamatosan nézheted, még mennyire vagy azok teljesítésétől.

Az Adidas Running App Android operációs rendszerű okostelefonokra érhető el, letöltése ingyenes.

Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2020.09.23
Letöltés:
514x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Futás követő - adidas Running App (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások