Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok

Autóverseny - F1 Mobile Racing (Android alkalmazás)

Autóverseny - F1 Mobile Racing (Android alkalmazás) Az F1 Mobile Racing egy bárki számára ingyen letölthető hivatalos Forma 1-es autóversenyzős játék Android (5.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható.

Az F1 Mobile Racing a

2020-as Formula–1 világbajnokság hivatalos mobil játéka

, ennek eredményeképpen az összes csapattal, pilótával és versenysisakkal találkozhatsz. Vegyél részt időre menő nagydíjakon pontosan akkor, amikor a valóságban is tart a hétvégi esemény. Lehetőséged van összehasonlítani a saját pontszámodat bárkivel a világon a globális ranglistának köszönhetően. Akár másik játékosok ellen is versenyezhetsz valós idejű többjátékos módban 1 az 1 ellen. Fejleszd ki, és tedd jobbá a saját F1-es versenykocsidat. Gyűjts alkatrészeket, melyeket felszerelhetsz, hogy növeld F1 versenyautód sebességét, gyorsulását, tapadását, vagy amire éppen szüksége van. Remek grafika gondoskodik arról, hogy valóban úgy érezhesd, hogy te is egy versenyző vagy, és valóban versenyzel. Játssz úgy telefonodon, mintha azt konzolon tennéd.

Az F1 Mobile Racing Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható ingyenes letöltésű F1 autóversenyes játék.

Méret:
72M
Feltöltve:
2020.09.20
Letöltés:
585x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Autóverseny - F1 Mobile Racing (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások