Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Billentyűzet – TypeWise (Android app.)

Billentyűzet – TypeWise (Android app.) Ha unalmas a szokásos billentyűzetalkalmazás, akkor mindenképpen próbáld ki a Typewise alkalmazást. Ez az új billentyűzet alkalmazás szakít a billentyűzet hagyományos elrendezésével és egyedi hatszög alakú billentyűiket használ. A billentyűzet ismerős QWERTY elrendezése is eltűnt.
De mielőtt elrettennénk, le kell szögezni, hogy a

billentyűzet

készítői azt állítják, hogy a helyesírási hibák mintegy 80% -kal csökkennek, mindez a nagyobb billentyűknek köszönhetően.

Ebben a kiosztásban nem található külön Backspace törlés billentyű. Ehelyett óvatosan csúsztassuk balra a billentyűzet felhasználói felületét, és a szöveg automatikusan eltávolításra kerül. Laza, igaz?
Természetesen ez a drasztikus újratervezés azt jelenti, hogy egy kis időre van szükségünk a megszokáshoz, de ha egyszer sikerül, a gépelés sokkal jobb lesz.
A billentyűzetnek nincs szüksége külön engedélyre. És az automatikus javítás is elég fantasztikus. Vannak más témák is, amelyeket kiválaszthatunk, de csak az alkalmazás Pro verziójában.

Összességében a Typewise egy szuper alkalmazás, ha egy kis változatosságot keresel a szokásos választások után, mint például a SwiftKey és a Gboard.
Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
43M
Feltöltve:
2020.05.15
Letöltés:
1167x
Osztályzat:
4.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Billentyűzet – TypeWise (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások