Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Kérdés-válasz - Quora (Android app.)

Kérdés-válasz - Quora (Android app.) A Quora egy kérdést megválaszoló platform. Ha bármilyen kérdésed van, akkor felteheted azt a Quora-n, és az emberek, akik az adott témában szakértők vagy érdeklődők, válaszolnak rá.

A

kérdés-válasz alkalmazás

kihasználja az Android hangfelismerő technológiájának előnyeit a hanggal aktiválható keresés révén, és lehetővé teszi az Android felhasználók számára, hogy a Quora eredményeket hozzáadják a telefon keresési eredményeinek készletéhez. A felhasználók az Android megosztás opciót is használhatják a Quora elemek elküldéséhez különféle közösségi média webhelyekre valamint a tartalmak megoszthatók a barátokkal is.

Az alkalmazásnak van egy widgete is, amely a legjobb vagy trendibb kérdések előnézetét jeleníti meg a platformon. A widget elnavigálja a felhasználókat az alkalmazásba olyan kérdések megválaszolására, mint például: „Miért van olyan hideg a Starbucksban?” és „Hogyan építette Tom Hardy a testét Bane szerepéhez a The Dark Knight Rises-ban?”
Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
6.6M
Feltöltve:
2020.03.31
Letöltés:
581x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Kérdés-válasz - Quora (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások