Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Közösség

Házibuli - Houseparty (Android app.)

Házibuli - Houseparty (Android app.) Hiányoznak a partik és hogy szocializálódj? Lehet, hogy a Houseparty a megoldás. Az alkalmazást újabban több millió alkalommal töltötték le, elérhető az Android rendszerre, és lényegében lehetővé teszi

a videocsevegést, a játékot

és még sok minden mást - mindezt anélkül, hogy ténylegesen elhagynánk a házat.

Rengeteg mindent megtehetsz a Houseparty alkalmazással, és ezek vitathatatlanul érdekesebbé teszik, mint a hagyományos video-csevegő alkalmazások. Az alkalmazás megnyitásakor láthatjuk, hogy melyik barátaink vannak online és állnak készen a csevegésre - és barátaink is értesítést kapnak, ha online elérhetővé válunk. Rendkívül könnyen használható, és az egyszerűsége az egyik legjobb a szolgáltatásban. Amikor bejelentkezünk az alkalmazásba, könnyen beléphetünk egy csevegésbe anélkül, hogy hívást kellene kezdeményezni - kivéve, ha barátaink úgy döntöttek, hogy “bezárják” a szobájukat.

A móka akkor kezdődik, amikor elkezdünk valóban csevegni a barátokkal. A csevegés megkezdése után számos játék közül választhatunk. A játékok között szerepel a Heads Up, a Trivia, a Quick Draw és még sok más - és egyszerre akár nyolc emberrel is játszhatók.
Az alkalmazásnak más funkciói is vannak. Küldhetünk úgynevezett „face üzeneteket”, amelyek olyan videoüzenetek, amelyek akkor jelennek meg, amikor a barátok megnyitják az alkalmazást, és a képernyőt is megoszthatjuk. És szerencsére viszonylag könnyű barátokat szerezni a Houseparty-n, mivel az olyan közösségi médiaalkalmazásokból, mint a Facebook és a Snapchat, a kapcsolatokainkat áthozhatjuk.
Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
Eszköztől függ.
Feltöltve:
2020.03.27
Letöltés:
745x
Osztályzat:
4.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Házibuli - Houseparty (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások