Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Videó

Animáció – Plays (iOS app.)

Animáció – Plays (iOS app.) A Plays azt állítja, hogy „magasabb szintre emeli az önkifejezést” és „gyönyörűvé teszi a tartalmat”. A valóságban ez egy ingyenes iPhone alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy begépeljünk egy rövid üzenetet (140 karakter vagy annál kevesebb, mint például a régen a Twitternél), majd szétdobálhatjuk a betűket.
Ezzel az

animációs alkalmazással

nem kell tudni semmit a kulcskockákról és az elérési utakról. Ehelyett kiválasztunk egy betűtípust, egy animációs stílust, egy háttérmintázatot (amelyet szintén animál) és egy képet, amely a háttér lesz. Alapértelmezés szerint Instagram-kompatibilis, négyzet alakú kompozíciót kapunk, de egy gombbal számos alternatíva között válogathatunk.

Az animációs stílusok közül néhány azonban megkérdőjelezhető olvashatóságot eredményez. De ha az átgondoltabb megoldások közül választunk - és egy szép háttérképet állítunk be -, akkor egy kellemes videót kapunk, amelyet online is megoszthatunk.
Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
27.7 MB
Feltöltve:
2020.03.19
Letöltés:
1361x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Animáció – Plays (iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások