Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Közösség

Nyelvtanulás közösség – Tandem (Android app.)

Nyelvtanulás közösség – Tandem (Android app.) A Tandem Language Exchange egy közösségi alkalmazás, amelynek célja, hogy segítségével fejleszthessük meglévő nyelvtudásunkat, illetve akár teljesen új nyelveket sajátítsunk el. A nyelvtanulást segítő közösségi oldal jellegű felhasználói felület lehetőséget nyújt arra, hogy keresési feltételeink megadásával megtaláljuk a számunkra ideális partner, akivel egymást segítve csiszolhatjuk nyelvtudásunkat.

Az

ingyenesen letölthető Tandem nyelvtanuló Android alkalmazás

az egyszerűen használható chat felületen túl számos eszközzel járul hozzá a hatékony és élvezetes nyelvtanuláshoz. Javításokat és helyesebb kifejezéseket javasolhatunk partnerünknek beszélgetés közben, ezáltal változatosabbá téve a kifejezésmódunkat. A hangüzenetek által anyanyelvi beszélgetőpartnerek segíthetnek elsajátítani a tökéletes kiejtést. Tudásunkat pedig az ingyenesen indítható hang és videóhívások keretében tesztelhetjük leginkább. Amennyiben úgy érezzük szükségét, számos magántanár közül is választhatunk, akiktől nyelvórákat vehetünk.

Ez a nagyszerű alkalmazás egy igazán hatékony módja az idegennyelvek elsajátításának, azonban sokkal több annál. A Tandem által új kultúrákat ismerhetünk meg és barátokat szerezhetünk a világ minden tájáról.


Méret:
24 MB
Feltöltve:
2020.01.27
Letöltés:
660x
Osztályzat:
4.62
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Nyelvtanulás közösség – Tandem (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások