Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Közlekedés

Városi navigáció - HERE WeGo - City navigation ( iOS alkalmazás )

Városi navigáció - HERE WeGo - City navigation ( iOS alkalmazás ) A HERE WeGo - City navigation egy olyan ingyenes alkalmazás, ami célzottan a városi navigációt hivatott megkönnyíteni. Így az autós vezetés támogatása mellett segítségünkre lehet taxizás, vagy tömegközlekedés esetén is.
A felhasználóbarát kezelőfelületnek hála egy érintéssel foglalhatunk taxit vagy navigálhatunk részletes útinformációval ellátott utunkon. A

HERE WeGo városi navigáció

minden közlekedési eszközre adni fog ajánlatot, így mi választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.
Az iOS app-pal megnézhetjük a tömegközlekedési eszközök jegyárait, taxik viteldíjait. Kereshetők parkolóhelyek, és értesít az aktuális forgalmi elterelésekről, dugókról is. Mindezt valós időben, így ha az előre betervezett útvonalon késés alakulna ki, ajánl kerülő utakat is.
Az alkalmazás beszerezhető magyar nyelven, valamint a GPS használatból és adatforgalomból származó nagy akkumulátorterhelésen is csökkenthetünk, mivel offline letölthető térképeket is kínál.
Az iOS app ingyenes letöltéséhez csak olvasd be a QR kódot, vagy kattints a letöltés linkre és iOS eszközödre máris telepítheted.

Méret:
126,9MB
Feltöltve:
2019.06.26
Letöltés:
1056x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Városi navigáció - HERE WeGo - City navigation ( iOS alkalmazás ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások