Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Vásárlás

Glamour napok 2020 Ősz - kuponok (iPhone app.)

Glamour napok 2020 Ősz - kuponok (iPhone app.) 2020. október 8 - 11 (csütörtöktől vasárnapig) lesznek az őszi Glamour napok. Kedvezmény kuponos vásárlásért irány a boltok! 300 márka, több mint 4000 ületében a kuponok segítségével vadászd le a legjobb őszi akciókat a 20-60% os kedvezményt adó Glamour kuponokkal és spórolj a legjobb ruházati, szépészeti és egyéb termékeken!
A kuponok mellett rengeteg hasznos funkciót találsz az ingyenes letöltésű iPhone-os Glamour alkalmazásban, mint például kedvenc kuponjaid összegyűjtése, shopping túra és ajánlók. Az online kuponfüzetet az alkalmazáson belül tudod megvásárolni.
Vásárolj hatalmas kedvezményekkel a 2020 őszi Glamour napokon!

A

Glamour-napok 2020 őszi

kupon akciójában most ismét komoly összegeket spórolhatsz! A hatalmas akció keretein beül többszáz szépészeti és más termék kapható olcsóbban. Ráadásul most már telefonod segítségével is elérheted a hatalmas kedvezményeket. Nem kell többé újságokat gyűjtened és onnan kivágni a kuponokat, vagy máshonnan összegyűjteni, hiszen az app. segítségével már mobiltelefonodon is az összes Glamour kupon ott lehet!

A

Glamour napok 2020 őszi akciója

:
A Glamour napok őszi akciójában általában a legnagyobb üzletláncok és márkák vesznek részt. Idén több mint 300 márka akciós termékét 20-60% kedvezménnyel több mint 4000 boltban vásárolhatod meg. A GLAMOUR hivatalos oldalán és a letölthető alkalmazásban a hivatalos akciós partnerlista megtekinthető.
A Glamour-napok 2020 tavaszi - nyári - őszi alkalmazása iOS 12.0 és újabb rendszert futtató eszközökön teszi elérhetővé a Glamour-kuponokat.

Joy-napok 2020


A másik híres akciós bevásárlónap a Joy Napok. A 2020. évi Joy napok - a Glamour napokhoz hasonlóan - szintén tavasszal, nyáron és ősszel kerülnek megrendezésre.
A 2020. évi őszi Joy napok november 12-15 között kerülnek megrendezésre.
A 2021-es akciós Joy napok időpontját még homály fedi.
A magyar vásárlók is imádnak kupon akciókban vásárolni, különösen jó alkalom erre a 2020-as Joy és Glamour napok. Ekkor Budapesten és Magyarországon több mint 4000 márkabolt és áruház kínálja árukészletét jelentős kedvezményekkel.
A Joy napoknak nincs hivatalos iPhone mobiltelefon alkalmazása, ezért az árkedvezményre jogosító kuponok letöltése nem lehetséges. A Joy akcióra jogosító kuponokat jellemzően a női újságok és magazinok kuponfüzetes melléklete tartalmazza.

Méret:
55,8 MB
Feltöltve:
2020.10.02
Letöltés:
44165x
Osztályzat:
4.89
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Glamour napok 2020 Ősz - kuponok (iPhone app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások