Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Vásárlás

Glamour napok 2019 ősz - Glamour kuponok (iPhone app.)

Glamour napok 2019 ősz - Glamour kuponok (iPhone app.) Várhatóan 2019. októberében lesznek az őszi Glamour napok, ismét irány a boltok! Vadászd le a legjobb őszi akciókat a Glamour kuponokkal és spórolj a legjobb ruházati, szépészeti és egyéb termékeken!
A kuponok mellett rengeteg hasznos funkciót találsz az iPhone-os Glamour alkalmazásban, mint például kedvenc kuponjaid összegyűjtése, shopping túra és ajánlók.
Vásárolj hatalmas kedvezményekkel a 2019 őszi Glamour napokon!

A

Glamour-napok 2019 őszi

kupon akciójával alkalmával most ismét spórolhatsz! A hatalmas akció keretein beül többszáz szépészeti és más termék kapható olcsóbban. Ráadásul most már a telefonod segítségével is elérheted a hatalmas kedvezményeket. Nem kell többé újságokat gyűjtened és onnan kivágni a kuponokat, vagy máshonnan összegyűjteni, hiszen az internetről mindet letöltheted!

A

Glamour napok 2019 őszi akcióban részvevő üzletek

:
A Glamour napok őszi akciójában a legnagyobb boltok, üzletláncok és márkák is résztvesznek: Alza, Auchan, Calzedonia, Converse, C&A, Deichmann, Devergo, e-cipo.hu, emag, Extreme Digital, Euronics, Media Markt, Drogeri Markt (DM), Decathlon, Garnier, Hervis, Humanic, H&M, Háda, Humanic, Intersport, Ikea, Intimissimi, Jysk, Kika, Müller, Mömax, Möbelix, New Yorker, Office Shoes, Orsay, Ofotért, Praktiker, Reno, Rossmann, Tesco, Triumph, Interspar, Takko, Tamaris, Uriage, Vichy, Vision Express, Zara, Yves Rocher és sokan mások...
A Glamour-napok 2019 őszi alkalmazása iOS 10.0 és újabb rendszert futtató eszközökön teszi elérhetővé Glamour-kuponokat.

Joy-napok 2019


A másik híres akciós bevásárlónap a Joy Napok. A 2019. évi Joy napok - a Glamour napokhoz hasonlóan - szintén tavasszal és ősszel kerülnek megrendezésre.
A 2019. évi tavaszi Joy napok várható időpontja május 11-12-13 (péntek, szombat, vasárnap).
Az öszi akciós Joy napok pedig előre láthatólag 2019. november 8-9-10 (péntek, szombat, vasárnap) lesz.
A magyar vásárlók is imádnak kupon akciókban vásárolni, különösen jó alkalom erre a 2019-es Joy és Glamour napok. Ekkor Budapesten és Magyarországon több mint 4000 márkabolt és áruház kínálja árukészletét jelentős kedvezményekkel.
A Joy napoknak nincs hivatalos iPhone mobiltelefon alkalmazása, ezért az árkedvezményre jogosító kuponok letöltése nem lehetséges. A Joy akcióra jogosító kuponokat jellemzően a női újságok és magazinok kuponfüzetes melléklete tartalmazza.

Méret:
60,5 Mb
Feltöltve:
2019.03.20
Letöltés:
19278x
Osztályzat:
4.87
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Glamour napok 2019 ősz - Glamour kuponok (iPhone app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.

Hozzászólások