Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok

Dragon Ball Z Dokkan Battle (Android játék )

A népszerű Dragon Ball sorozaton alapuló táblás és 3-as kirakós játék viszonylag egyszerű játékmenettel és nagyon hangulatos kártya-grafikákkal.
A játékban megtalálhatóak a Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT és Dragon Ball Super karakterek is, jóformán mindenki, egyesek több tucat formában is.
A

Dragon Ball Z Dokkan Battle játékmenetét

tekintve minden pálya egy lépegetős társasjáték jellegű résszel kezdődik, amelyben egy pályán átnavigálva lehet különböző erősítőket, tárgyakat felszedni; illetve itt lehet harcokba keveredni is.
A dobást megoldja a játék, 3 dobókocka és a rajtuk található értékekből választhatnak lépés előtt a játékosok. Miután harcba keverednek megjelenik a hármaskirakós egy picit bonyolultabb - rövid tesztünk alatt egyelőre átláthatatlan formája. A különböző karakterek különböző színekkel erősebbek, valamint elegendő szín kirakása után feltöltődnek és szupertámadást (Kamehameha és társai) használnak.
Karakterek Dragon Stone-ért idézhetőek, ezek szerezhetőek küldetésekkel, illetve mobilos játék lévén egy halom pénzért is vásárolhatóak.

A játék 4.0.3 és újabb Android rendszereken működik.

Méret:
Készüléktől füg
Feltöltve:
2017.03.27
Találat:
1349x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
| Többi
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 5.00

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Dragon Ball Z Dokkan Battle (Android játék ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Link küldése, ajánld barátaidnak

Hozzászólások