A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Internetböngésző - Vivaldi ingyenes letöltése A Vivaldi egy bárki számára ingyen letölthető webböngésző Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes böngésző

használatával teljes mértékben biztonságban tudhatod a személyes adataidat, hiszen szinte az összes nyomkövetőt letiltja a weboldalakon. A program beépített reklámblokkolót, képernyőkép készítőt és jegyzetfüzetet is tartalmaz a hatékonyság érdekében. Teljes mértékben a saját ízlésedre szabhatod a megjelenését, választhatsz sötét vagy világos módok közül is és még saját gyorsbillentyűket is beállíthatsz. A Vivaldiban helyett kapott egy oldalsáv is azoknak a funkcióknak, amiket a legtöbbet használsz, hogy így még gyorsabban elérhesd azokat. Ráadásul még a saját bővítményeidet is importálhatod a Google Chromeból, így az átállás teljes mértékben zökkenőmentes lehet. Egy sajátos, beépített funkció segítségével a számítógépedről oszthatsz meg képeket az Instagramon, melyre semelyik más böngésző sem képes.

A Vivaldi Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.6
Multimédia lejátszó - Winamp ingyenes letöltése A Winamp egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az ingyenes letöltésű zenék lejátszására szolgáló multimédia program segítségével egyszerűen lejátszhatod a FLAC, MIDI, MOD, MP1, MP2, MP3, AAC, Ogg Vorbis, WAV, WMA, Chiptunes és még sok más formátumot is. A

Winamp letöltés

és telepítés után az AVI-t is támogatja, segítségével le tudsz játszani MPEG és NSV formátumokat is. Könnyen telepíthetsz mindenféle skint vagy plugint a szoftverhez, hogy teljesen a saját ízlésedre szabhasd azt. A legújabb verzió támogatja a Winamp 2 és a Winamp 3 skinjeit is.

A Winamp Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v5.8
Zeneszerkesztő - Nero WaveEditor ingyenes letöltése A Nero WaveEditor egyszerű zeneszerkesztő program segítségével könnyedén lehet hangfelvételeket készíteni és szerkeszteni Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépen.

Az

ingyenes zeneszerkesztő program

egyszerű kezelőfelületének köszönhetően rövid idő alatt megtanulhatod a használatát, ezért olyan felhasználóknak is megfelelő választás, akik nem jártasak a hangtechnikában. Pár kattintással létrehozhatsz, szerkeszthetsz, törölhetsz hangfájlokat. A zeneszerkesztő program használatával könnyen felveheted a saját hangodat is.

A Nero WaveEditor egyaránt működik Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön is. v2.1.1.7
Vírusirtó - ZoneAlarm Free Antivirus ingyenes letöltése A ZoneAlarm Free Antivirus egy bárki számára elérhető, ingyenes vírusirtó program, ami megvédi a számítógépet a kártékony programoktól Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken.

Az

ingyenes vírusirtó

az online böngészés közben titokban tartja a személyes adataidat, így azok még véletlenül sem kerülhetnek rossz kezekbe. A program egy beépített tűzfalat is tartalmaz, mely a világon az egyik legjobb, ezzel is erősítve a számítógép védelmét. Ezeken felül a számítógépen lévő fájlokat is titkosítja, így nyújtva a legnagyobb védelmet a betolakodók ellen.

A ZoneAlarm Free Antivirus Windows 7, Windows 8, illetve Windows 10 rendszereken is futtatható. v15.8.145
Számítógép gyorsító - IObit Advanced SystemCare 14 ingyenes letöltése Az IObit Advanced SystemCare 14 egy bárki számára ingyen letölthető program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

számítógép gyorsító program

mal egyszerűen gyorsabbá teheted a PC-det, helyet takaríthatsz meg rajta. Ráadásul egy szoftver telepítésével gyakorlatilag kettőt kapsz, hiszen egy beépített védelmet is tartalmaz a személyes adataidnak. A tisztítási funkciója az egyik legjobb a piacon, mélytisztítással végzi a munkáját, hogy az összes felesleges adatot kitörölje a gépedről. Egy kattintással akár az böngészési sebességedet is megnövelheted, hiszen a program ezt is tudja. A személyes adatokat is nagyon nagy biztonságban tartja, több mint 200 programmal együtt dolgozva védi azokat. A használatával hihetetlen sebességgel tudod bekapcsolni a géped, hiszen mindent megtesz, hogy semennyi időt se kelljen töltened felesleges várakozással.

Az IObit Advanced SystemCare 14 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v14.2.0

Legújabb Mobil alkalmazások

Zenefelismerő alkalmazás (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Ha azonnal meg akarod tudni egy dal előadóját és címét, a leggyorsabb megoldás az ingyenes letöltésű zenefelismerő alkalmazás, melyben az előadó életrajzát is elolvashatod. Csak nyomj meg egy gombot és telefonod mikrofonjának segítségével azonnal elkezdi felismeri a számot, majd hamarosan meg is mondja mit hall éppen. A

zenefelismerő

alkalmazása a találat mellett az előadóról minden információt szolgáltat neked, amire csak kíváncsi lehetsz. Letöltése ingyenes android okostelefonokra és tabletekre.
Kártyajáték - UNO & Friends (Android mobile) ingyenes letöltése Az UNO & Friends a legjobb androidos kártyajáték, ha egyszerre akarsz jól szórakozni és nagy haragra gerjedni barátaiddal. A többjátékos kártyajáték szabályai egyszerűek és szórakoztatóak, valamint sokszor helyzetet adnak rá, hogy ellenfeleddel kitolva juttasd magad közelebb a győzelemhez. A

többjátékos kártyajátékban

létrehozhatsz egy játékszobát, meghívhatod a barátaidat egy remek kártyapartira. A világ bármely tájáról véletlenszerűen kisorsolt játékosokkal is játszhatsz. 2-3-4 játékosmód, pörgős játékmenet. A klasszikus szabályok mellé ráadásul az UNO & Friends néhány egyedi szabályt is hozzátett, így sokkal változatosabbá és még inkább megunhatatlanná téve az ingyenes letöltéssel elérhető kártyajátékot.
Stratégiai játék - Call of Spartan (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A milliók által játszott Call of Spartan egy nagy sikerű stratégiai játék, amely a görög mitológiára és a spártai városállamra összpontosít. A cél, hogy minél nagyobb, minél erősebb sereget képezzünk. Ehhez nyersanyagokat kell gyűjtenünk, új épületeket emelnünk, de még az isteneknek is mutathatunk be áldozatokat. Az

Android stratégiai játékban

cél az ellenség porba tiprása, ehhez pedig a legjobbnak kell lennünk. A Call of Spartan Android játék letöltése ingyenes, melyet a letöltés linkre kattintva azonnal telepítheted is mobil eszközödre.
360 Battery Saver Plus (Android alkalmazások) ingyenes letöltése A 360 Battery Saver Plus a mobilod akkumulátorának időtartamát hosszabbítja meg azáltal, hogy egy gombnyomásra leállítja a háttérben feleslegesen futó programokat. A haladó beállításoknál azok a programok is kilőhetők, amelyek még ezután is újraindítanák magukat. A 360 Battery Saver Plus

akkumulátor készenléti idő hosszabbító

segítségével pontos adatok nyerhetők az akksi töltöttségéről, hőmérsékletéről és az energiafelhasználási folyamatokról.

Legfrissebb Híreink

A legjobb hangprojektorok az otthoni moziélményhez Moziba járni mindenki szeret. A magával ragadó filmek, a hangzás és a popcorn terjedő illata. Ezek mind olyan dolgok, amik megadják az igazi mozihangulatot, és szerencsére a mai világban ezt az élményt otthonunkba is becsempészhetjük. Az úgynevezett hangprojektorok lehetővé teszik számunkra, hogy nappalinkból egy házimozi jöjjön létre akár...
Az évtized legnépszerűbb alkalmazásai Közös életünk az okos eszközökkel a 2000-es évek elején kezdődött, amikor egyre több okosabb telefon került képbe. Ezek évről-évre egyre modernebbek lettek, márkák tűntek el és jöttek létre, majd az egyre nagyobb népszerűség miatt az évek alatt számtalan népszerű alkalmazást érhettünk el. A 2010-es évekre már akkora szerepe lett az okos...
A legjobb TV okosító eszközök 2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
A Google Workspace, azaz a Gmail és a Meet magasabb szintre lép Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?