A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Biztonságos böngésző - Tor Browser ingyenes letöltése A Tor Browser egy bárki számára ingyen letölthető az adataid megvédésére tervezett webböngésző szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Védd meg magadat a mindenféle követő és felügyelő beépülő moduloktól ezzel a

biztonságos internetböngésző

vel. A Tor Browser izolál minden honlapot, amit meglátogatsz, így nem kell félned a harmadik féltől származó követő moduloktól és a reklámoktól. Minden sütit és előzményt automatikusan kitöröl, amint befejezted a böngészést. A Tor Browser megakadályozza, hogy akárki is megnézhesse, hogy éppen mit csinálsz, vagy milyen oldalakat látogatsz meg. Mindenki aki rögzíti a böngészési szokásaidat, tudni fogja, hogy te a Tort használod. A szoftver megoldja azt is, hogy minden egyes ember digitális ujjlenyomata ugyan olyan legyen, így megoldva azt, hogy bárki is ellophassa az adataidat. A Tor Browserrel megnyílnak számodra olyan oldalak is, melyeket lehet, hogy eddig nem tudtál meglátogatni.

A Tor Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.0.1
Ingyenes képszerkesztő - GIMP ingyenes letöltése A GIMP egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére és javítására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A GIMP egy

sokoldalú képmódosító csomag

. Az egész kezelőfelületet a saját ízlésedre szabhatod, hiszen minden feladat külön környezetet kíván, ezért ez a szoftver lehetővé teszi neked, hogy úgy nézzen ki, ahogyan csak szeretnéd. Sötét lett a kép? Nem látszik a lényeg? Semmi gond, a GIMP megoldja. Használd a kérésednek megfelelő eszközt, és valóban olyan lesz a kép, amilyet csak szeretnél. A GIMP az összes ismert fájlformátumot támogatja, mint a JPEG (JFIF), a GIF, a PNG vagy a TIFF. Akár FTP, HTTP, SMB vagy akár SFTP/SSH használatával is betöltheted a képet és szerkeszthetsz rajta. Azért, hogy a tárhelyed se teljen be még ZIP, GZ vagy BZ2 formátumokba is mentheted az elkészült műveidet. A képeket ráadásul MIDI kontrollerrel is szerkesztheted.

A GIMP Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.10.22
Figyelem! A telepítő teljes letöltéséhez valamilyen torrentprogram használata szükséges, melyet ide kattintva is megtehetsz.
Ingyenes jelszókezelő - LastPass (Google Chrome bővítmény) ingyenes letöltése A LastPass egy bárki számára ingyen letölthető jelszavak biztonságos tárolására szolgáló bővítmény a Google Chromehoz. A program angol nyelven használható.

Elég, ha csak a mesterjelszóra emlékszel, a többit a LastPass

ingyenes jelszókezelő

megoldja. Első lépésként nincs más dolgod csak telepíteni a bővítményt a Chrome Internetes áruházából. Második lépésben csak egy olyan jelszót kell létrehozz, mely az utolsó lesz, hiszen innentől a LastPass az összes többit megjegyzi. Végül csak annyi maradt hátra, hogy hozzáadd azokat a webhelyeket, amiket használsz, így soha többi nem lesz szükséged azokra. Akár új jelszavakat is létrehozhatsz, hiszen a LastPassban egy nagyon erős és biztonságos jelszót is létre tud hozni neked, ha szeretnéd. Akár a bankkártyádat is hozzáadhatod, hogy többé azok beírásával kelljen foglalkoznod. A LastPass titkosító algoritmusai nagyon biztonságosak, hiszen beépítették az AES-256 bites titkosítást PBKDF2 SHA-256-tal. Akár többfaktorost hitelesítést is beállíthatsz, hogy biztosra menj abban, senki se fér hozzá a jelszavaidhoz, bankkártyáidhoz.

A LastPass használatához szükség van a Google Chrome telepítésére. v4.58.0
Ingyenes VPN - Betternet ingyenes letöltése A Betternet egy bárki számára ingyen letölthető ingyenes VPN szolgáltatást nyújtó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Szerezd be a

leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN

-t a PC-dre. A szolgáltatást már egyből letöltés után tudod is használni, nem kell sehova sem regisztrálnod. Légy biztos, hogy a böngészési előzményeid biztonságban vannak! Használd a Betternet VPN-t, hogy biztonságban tarthasd az online böngészéseidet. A program képes rá, hogy stabil és nagy sebességű kapcsolatot hozzon létre, így olyan lesz, mintha csak simán az otthoni hálózatodról neteznél, de mégis biztonságban. A telepítés könnyedsége teszi egyedivé a Betternetet. Már pár kattintás után használhatod is a programot, nem kell semmilyen felesleges dolgot elvégezned.

A Betternet Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.4.0
Matematikai program - GeoGebra Classic 6 ingyenes letöltése A GeoGebra Classic 6 egy bárki számára ingyen letölthető matematika segítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A GeoGebra Classic 6 egy olyan

algebrai és geometriai oktató program

, melyben segítséget kaphatsz ahhoz, hogy hogyan is kell elvégezni a kívánt feladatot. A program támogat téged mind a geometria, táblázatkezelés, valószínűségszámítás terén. Az alakzatokat 3D-s grafikával jeleníti meg, így is segítve a könnyebb tanulást. Mindenféle számológépet is találsz benne, hogy egy feladat elvégzése során le is tudd ellenőrizni, hogy helyesen oldottad-e meg.

A GeoGebra Classic 6 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.0.0

Legújabb Mobil alkalmazások

Főzős játék - SpongeBob: Krusty Cook-Off ingyenes letöltése A SpongeBob: Krusty Cook-Off egy bárki számára ingyen letölthető spongyabob stílusú hamburgerkészítős játék Android (5.1+) operációs rendszerű okostelefonokra. A program x nyelven is használható. Kezdj bele egy csodás és izgalmas kalandba ezzel a

sütős-főzős játék

ban. Csatlakozz Spongyabob Kockanadrághoz derűs kulináris utazásra Bikini Fenék éttermein és konyháin keresztül! Készítsd el a saját konyhádat, melyet úgy dekorálsz és szabsz testre, ahogyan csak te szeretnéd. Süss és tálalj mindenféle finomságot, mint például a herkentyű burger, palacsinta vagy BBQ. Állj a grillsütő mögé, és légy te az új Spongyabob! Fedezd fel a sárga szivacs világát az éttermeken keresztül, mint például a rozsdás rákollót, vagy Sandy faerődjét. Vidám történetszál is fut, miközben játszol, pontosan úgy, mintha csak a mesét néznéd. Lépj be a mindenféle eseménybe és nyerj különleges jutalmakat, hogy megmutathasd a te főző tudományodat barátaidnak, de akár az egész világnak is. A SpongeBob: Krusty Cook-Off Android 5.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.
Fókuszálást segítő app - Focus Plant (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Focus Plant egy bárki számára ingyen letölthető fókuszálást segítő applikáció Android (4.4+) operációs rendszerű számítógépekre. Az alkalmazás angol nyelven használható. A Focus Plant egy olyan

tanulást/munkát segítő app

, mely segít legyőzni a telefonfüggőséget. Egyszerűen csak beállítod, hogy most fókuszálni szeretnél, és az applikáció nem tesz mást, mint lenémít minden értesítést, és közben egy növényt is növeszt, melyen láthatod, mennyi ideje használod az appot. Ezeket a növényeket gyűjtheted is, hiszen több, mint 200 féle palánta van beépítve. Meg is mentheted a virtuális világot úgy, hogy összegyűjtöd a szemetet, miközben hasznosan töltöd az idődet. Minden egyes dolgot rögzít az app, melyeket utána bármikor vissza is nézhetsz, hogy lásd, mennyi időt tanultál, dolgoztál. Mindenféle nyereményt gyűjthetsz be azért, hogy motivált maradj, és ne vigye el semmi a figyelmedet. A Focus Plant Android 4.4 vagy annál újabb operációs rendszerű számítógépeken használható.
Kutyaoktatás - Dog Training & Clicker (iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A Dog Training & Clicker egy bárki számára ingyen letölthető kutyák tanítását segítő applikáció iOS (12.2) és watchOS (6.0) operációs rendszerű iPhoneokon, iPadeken és iPod touchokon. Az alkalmazás angol nyelven használható. Használd ki a több mint 100 feladatot, játékot, oktatási programot ebben a

kutyák oktatását segítő app

ban. Nem vagy biztos abban, hogy milyen feladatod tanuljatok a kutyáddal? Inspirálódj a Dogotól és akár 100 féle trükköt és parancsot taníthatsz kedvencednek. Akár az alapoktól, mint a neve, vagy ül, fekszik, a haladóbb parancsokig, például ül és marad vagy forog. Miután kitanultatok egy trükköt, készíts róla egy videót, és küldd be az alkalmazásban tevékenykedő kutyatrénereknek, hogy megnézzék, és 24 órán belül értékeljék azt, amit tanultatok. Minden egyes héten új fotó kihívásokat hoznak létre, melyeken akár te is indulhatsz, hogy megmutathasd a te kutyád milyen tanulékony és engedelmes. Ötféle edzési tervet kínál az app, melyek az új kutyásoktól egészen a tapasztalt kutyagazdiknak is segítséget nyújtanak. A Dog Training & Clicker iOS 12.2 és watchOS 6.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhonokon, iPadeken vagy iPod touchokon használható.
Emberi test anatómia - Complete Anatomy (iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése Ha érdekel az ember testének működése és anatómiája, most ingyenes letöltéssel szerezheted be a Complete Anatomy 2021 iPhone alkalmazást, amelyben fantasztikusan részletes 3 dimenziós képet kaphatsz az

emberi test anatómiai felépítéséről

. A csontváz, izmok, kötőszövetek, artériás, vénás erek, nyirokrendszer, idegrendszeri, légzőszervi, emésztőszervi rendszerek, valamint a szív és az agy mind alaposan szemügyre vételezhető és tanulható az emberi test anatómiai felépítését bemutató Complete Anatomy iPhone alkalmazással. Az emberi test anatómiáját bemutató iPhone program ingyenesen letölthető!

Legfrissebb Híreink/h2>

Amazon Luna: Egy Netflix a videójátékoknak? Szeptember 24-én tartotta éves bemutató konferenciáját az Amazon. A világ legnagyobb internetes kereskedője, a bolygó leggazdagabb emberének, Jeff Bezosnak a vállalata egy sor új, innovatív terméket mutatott be a héten, melyek közül a legnagyobb figyelmet a két dolog kapta: az új Ring biztonsági kamera, mely gyakorlatilag egy drón...
Hogyan működik a YouTube ajánló algoritmusa? A YouTube videókat ajánló algoritmusa elég furcsa zsákutcákba vezet el minket néha, ezért tegnap a Mozilla bemutatta az új böngésző bővítményét, a RegretsReporter-t, aminek célja egy közösségi kutatás azokról az ajánlásokról, amiknek a megnyomását a felhasználók megbánták. A cél, hogy az átlag felhasználó is jobban megérthesse a YouTube algorit...
Drónok hozhatják ki a rendelésed A Walmart áruházlánc először szállított házhoz különböző rendeléseket drónnal. Ezek a kiszállítások csak egy kísérleti („pilot”) program keretein belül mennek végbe ezen a héten, az észak-karolinai Fayetville-ben. Egy izraeli, drón automatizálással foglalkozó start-up, a Flytrex szolgáltatja a technikai hátteret. Mindegyik drón 52 km/h...
Super Mario a nappalidban - és a múltban November 13-án egy talán mindenkinek kedves szülinapot ünnepelhetünk: 35 éves lesz a Super Mario Bros., minden idők leghíresebb és legikonikusabb videójátéka. Annak, aki nem tudná (bár ilyen ember valószínűleg nincs): A Super Mario Bros. egy 1985-ben kiadott platformjáték, ami eredetileg a Nintendora (becsületes nevén Nintendo Entertainment...