A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Videószerkesztő - Bandicut ingyenes letöltése A Bandicut egy bárki számára ingyen letölthető videóvágó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Szerezd meg ezt az egyszerűen használható és átlátható kezelőfelületű

videó vágó/egyesítő

szoftvert még ma. Segítségével gyorsan kivághatsz, beilleszthetsz részeket a videóba a képminőség megtartása mellett. Egyesíthetsz külön álló videókat, szétválaszthatod a hang és a videósávokat vagy több külön részre és vághatsz egy videót. Pontosan megadhatod, mettől meddig szeretnéd megvágni a fájlt. A nagy méretű fájlokat kisebbekre oszthatod szét, kiszedheted belőle a nem kívánt részeket. A program sok formátumot támogat, mint például AVI, MP4, MOV, M4V, MKV vagy MPEG. Úgy vághatod a videóidat, hogy azok nem veszítenek semmit sem a minőségükből. Képkocka pontossággal adhatod meg, mi az, amit szeretnél látni a végleges projektben, és mi az, amit nem.

A Bandicut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.6.3
Levelező program - Thunderbird ingyenes letöltése A Thunderbird egy bárki számára ingyen letölthető e-mailek küldésére és olvasására szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

A Thunderbird egyszerűen telepíthető és testre szabható, ingyenes

levelezőprogram

tele nagyszerű funkciókkal. E-mailezz gyorsabban és biztonságosabban, mint valaha a Thunderbird segítségével. Csak arra kell figyelned, ami tényleg számít, felejts el minden mást. Rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, mint például a 'Do Not Track', mely meggátolja mindenki számára, hogy követni tudjon téged a számítógépeden. Ezek együtt működve nagyon hatékonyan védenek meg téged az online tér veszélyeitől. Sok kiegészítőt is telepíthetsz hozzá, ezzel megváltoztatva a kinézetét, vagy akár új funkciókat adhatsz a programhoz.

A Thunderbird Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v78.3.3
Soccer Stars - gombfoci ingyenes letöltése A Soccer Stars egy gombfoci játék Windows 10 rendszer futtató számítógépekre. A játék mondhatni pofonegyszerű, ám fontos odafigyelni, mert az ellenfelünk hamar felülkerekedhet egy rosszul célzott lövés után.

A Soccer Stars gombfoci játékban az egérrel szabályozhatod a lövés irányát és erősségét, csak kattints a mozgatni kívánt bábura és a megfelelő irányba húzva az egeret, amint távolítod, egyre erősebb lesz a lövés. A

gombfocis játék

alatt a foci játék szabályai érvényesek. Mindenkinek külön köre van és ezalatt kell a labdát az ellenfél kapujába vagy annak irányába terelnünk kör alakú játékosainkkal.

A Soccer stars focis játék Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken egyaránt működik és teljes gombfoci élményt nyújt.
Biztonságos böngésző - Tor Browser ingyenes letöltése A Tor Browser egy bárki számára ingyen letölthető az adataid megvédésére tervezett webböngésző szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Védd meg magadat a mindenféle követő és felügyelő beépülő moduloktól ezzel a

biztonságos internetböngésző

vel. A Tor Browser izolál minden honlapot, amit meglátogatsz, így nem kell félned a harmadik féltől származó követő moduloktól és a reklámoktól. Minden sütit és előzményt automatikusan kitöröl, amint befejezted a böngészést. A Tor Browser megakadályozza, hogy akárki is megnézhesse, hogy éppen mit csinálsz, vagy milyen oldalakat látogatsz meg. Mindenki aki rögzíti a böngészési szokásaidat, tudni fogja, hogy te a Tort használod. A szoftver megoldja azt is, hogy minden egyes ember digitális ujjlenyomata ugyan olyan legyen, így megoldva azt, hogy bárki is ellophassa az adataidat. A Tor Browserrel megnyílnak számodra olyan oldalak is, melyeket lehet, hogy eddig nem tudtál meglátogatni.

A Tor Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.0.1
Ingyenes képszerkesztő - GIMP ingyenes letöltése A GIMP egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére és javítására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A GIMP egy

sokoldalú képmódosító csomag

. Az egész kezelőfelületet a saját ízlésedre szabhatod, hiszen minden feladat külön környezetet kíván, ezért ez a szoftver lehetővé teszi neked, hogy úgy nézzen ki, ahogyan csak szeretnéd. Sötét lett a kép? Nem látszik a lényeg? Semmi gond, a GIMP megoldja. Használd a kérésednek megfelelő eszközt, és valóban olyan lesz a kép, amilyet csak szeretnél. A GIMP az összes ismert fájlformátumot támogatja, mint a JPEG (JFIF), a GIF, a PNG vagy a TIFF. Akár FTP, HTTP, SMB vagy akár SFTP/SSH használatával is betöltheted a képet és szerkeszthetsz rajta. Azért, hogy a tárhelyed se teljen be még ZIP, GZ vagy BZ2 formátumokba is mentheted az elkészült műveidet. A képeket ráadásul MIDI kontrollerrel is szerkesztheted.

A GIMP Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.10.22
Figyelem! A telepítő teljes letöltéséhez valamilyen torrentprogram használata szükséges, melyet ide kattintva is megtehetsz.

Legújabb Mobil alkalmazások

Szerelmes üzenetek (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Szerelmes üzenetek egy bárki által ingyen letölthető romantikus verseket, idézeteket tartalmazó applikáció Android (5.0+) operációs rendszerű okostelefonokon. Az alkalmazás magyar nyelven is használható. Találd meg a legszebb szerelmes üzeneteket ebben a

romantikus verseket

tartalmazó appban. Mondd el, mennyire szereted kedvesedet ezekkel az üzenetekkel. Nem csak Valentin-napon használhatod, hanem az év bármely napján. Kedvedre válogathatsz a romantikus, költői vagy viccesebb idézetek, versek közül, hogy éppen melyiket küldenéd el. Ne csak annyit írj, hogy szeretlek vagy imádlak, hanem próbáld szavakba önteni érzéseidet. Éreztesd pároddal, mennyire is szereted, és gondolsz rá. A Szerelmes üzenetek Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.
100GB Felhő tárhely ingyen (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Tárolj 100 gigabájtnyi adatot teljesen ingyenesen a Degoo felhő tárhely alkalmazással! A 100GB Ingy. Az ingyenes felhőtárhely Degoo applikációban biztonságosan helyezheted el a képeidet, dokumentumaidat, hiszen az

ingyenes felhőalapú tárhely szolgáltatás

fejlett titkosítási algoritmusokat használ. A felhőtárhely app érzékeli a fájlokban történt változásokat, és automatikusan szinkronizálja őket. A 100GB Ingyen Felhőtárhely Degoo minden fájlodból több másolatot tart fent, így biztosra mehetsz, hogy nem vesznek el értékes adataid vész esetén sem. Az ingyenes felhőalapú tárhely szolgáltatás letöltése Android mobilokra ingyenes.
Hangerőgomb tuningolás (Android app.) ingyenes letöltése A telefon hangerőszabályzói csak filmek nézésekor vagy dalok hallgatásakor hasznosak. És őszintén szólva, ez a feladatuk. Ha azonban ezt a két gombot igazán ki akarod használni, akkor az Almighty Volume Keys (Mindenható

Hangerőszabályzó alkalmazás

- igen, ez a neve!) a megfelelő app. Számos remek hivatkozással rendelkezik, amelyeket testreszabhatunk. És ne feledjük, hogy a műveletek meglehetősen alapvetőek, mint például a zseblámpa bekapcsolása, a telefon néma üzemmódba kapcsolása vagy a média lejátszása a telefonon. Tehát ha egy gombnyomással aktiválni akarjuk a Ne zavarjanak üzemmódot, ez az alkalmazás lehetővé teszi ezt. Csak annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk és hozzárendeljük a műveletet. A fentiek szerint számos művelet használható, mind a gombok készenléti állapotban, mind pedig amikor az eszköz bizonyos médiaelemeket játszik le. Az egyetlen, amire figyelnünk kell, hogy emlékezzünk az összes gombnyomásos műveletre. Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Zombis játék - Zombie Strike (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Zombie Strike egy bárki számára ingyen letölthető zombis-öldöklős játék RPG elemekkel Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Ha gyenge az angolod akkor se ijedj meg, könnyel elboldogulsz vele. Egy igazán hangulatos játékot kínál ingyenes letöltéssel az androidosoknak a Zombie Strike. A zombiapokalipszis túlélőiről alkotott

zombis játékban

az élőholtak hordái ellen kell felvonultatnod a csapatodat. A Zombie Strike online többjátékos módban játszható, így a zombikon kívül egymással is csatározhatnak a bátrabbak, sőt csoportot alkotva is hadjáratozhatnak. Amikor éppen nem vagy elérhető, akkor is tudsz csatázni, hiszen a csapatod úgy is küzd a zombik ellen, ha te éppen nem tudsz. A Zombie Strike zombis játék Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.

Legfrissebb Híreink

Amazon Luna: Egy Netflix a videójátékoknak? Szeptember 24-én tartotta éves bemutató konferenciáját az Amazon. A világ legnagyobb internetes kereskedője, a bolygó leggazdagabb emberének, Jeff Bezosnak a vállalata egy sor új, innovatív terméket mutatott be a héten, melyek közül a legnagyobb figyelmet a két dolog kapta: az új Ring biztonsági kamera, mely gyakorlatilag egy drón...
Hogyan működik a YouTube ajánló algoritmusa? A YouTube videókat ajánló algoritmusa elég furcsa zsákutcákba vezet el minket néha, ezért tegnap a Mozilla bemutatta az új böngésző bővítményét, a RegretsReporter-t, aminek célja egy közösségi kutatás azokról az ajánlásokról, amiknek a megnyomását a felhasználók megbánták. A cél, hogy az átlag felhasználó is jobban megérthesse a YouTube algorit...
Drónok hozhatják ki a rendelésed A Walmart áruházlánc először szállított házhoz különböző rendeléseket drónnal. Ezek a kiszállítások csak egy kísérleti („pilot”) program keretein belül mennek végbe ezen a héten, az észak-karolinai Fayetville-ben. Egy izraeli, drón automatizálással foglalkozó start-up, a Flytrex szolgáltatja a technikai hátteret. Mindegyik drón 52 km/h...
Super Mario a nappalidban - és a múltban November 13-án egy talán mindenkinek kedves szülinapot ünnepelhetünk: 35 éves lesz a Super Mario Bros., minden idők leghíresebb és legikonikusabb videójátéka. Annak, aki nem tudná (bár ilyen ember valószínűleg nincs): A Super Mario Bros. egy 1985-ben kiadott platformjáték, ami eredetileg a Nintendora (becsületes nevén Nintendo Entertainment...