A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Soccer Stars - gombfoci ingyenes letöltése A Soccer Stars egy gombfoci játék Windows 10 rendszer futtató számítógépekre. A játék mondhatni pofonegyszerű, ám fontos odafigyelni, mert az ellenfelünk hamar felülkerekedhet egy rosszul célzott lövés után.

A Soccer Stars gombfoci játékban az egérrel szabályozhatod a lövés irányát és erősségét, csak kattints a mozgatni kívánt bábura és a megfelelő irányba húzva az egeret, amint távolítod, egyre erősebb lesz a lövés. A

gombfocis játék

alatt a foci játék szabályai érvényesek. Mindenkinek külön köre van és ezalatt kell a labdát az ellenfél kapujába vagy annak irányába terelnünk kör alakú játékosainkkal.

A Soccer stars focis játék Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken egyaránt működik és teljes gombfoci élményt nyújt.
Biztonságos böngésző - Tor Browser ingyenes letöltése A Tor Browser egy bárki számára ingyen letölthető az adataid megvédésére tervezett webböngésző szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Védd meg magadat a mindenféle követő és felügyelő beépülő moduloktól ezzel a

biztonságos internetböngésző

vel. A Tor Browser izolál minden honlapot, amit meglátogatsz, így nem kell félned a harmadik féltől származó követő moduloktól és a reklámoktól. Minden sütit és előzményt automatikusan kitöröl, amint befejezted a böngészést. A Tor Browser megakadályozza, hogy akárki is megnézhesse, hogy éppen mit csinálsz, vagy milyen oldalakat látogatsz meg. Mindenki aki rögzíti a böngészési szokásaidat, tudni fogja, hogy te a Tort használod. A szoftver megoldja azt is, hogy minden egyes ember digitális ujjlenyomata ugyan olyan legyen, így megoldva azt, hogy bárki is ellophassa az adataidat. A Tor Browserrel megnyílnak számodra olyan oldalak is, melyeket lehet, hogy eddig nem tudtál meglátogatni.

A Tor Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.0.1
Ingyenes képszerkesztő - GIMP ingyenes letöltése A GIMP egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére és javítására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A GIMP egy

sokoldalú képmódosító csomag

. Az egész kezelőfelületet a saját ízlésedre szabhatod, hiszen minden feladat külön környezetet kíván, ezért ez a szoftver lehetővé teszi neked, hogy úgy nézzen ki, ahogyan csak szeretnéd. Sötét lett a kép? Nem látszik a lényeg? Semmi gond, a GIMP megoldja. Használd a kérésednek megfelelő eszközt, és valóban olyan lesz a kép, amilyet csak szeretnél. A GIMP az összes ismert fájlformátumot támogatja, mint a JPEG (JFIF), a GIF, a PNG vagy a TIFF. Akár FTP, HTTP, SMB vagy akár SFTP/SSH használatával is betöltheted a képet és szerkeszthetsz rajta. Azért, hogy a tárhelyed se teljen be még ZIP, GZ vagy BZ2 formátumokba is mentheted az elkészült műveidet. A képeket ráadásul MIDI kontrollerrel is szerkesztheted.

A GIMP Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v2.10.22
Figyelem! A telepítő teljes letöltéséhez valamilyen torrentprogram használata szükséges, melyet ide kattintva is megtehetsz.
Ingyenes jelszókezelő - LastPass (Google Chrome bővítmény) ingyenes letöltése A LastPass egy bárki számára ingyen letölthető jelszavak biztonságos tárolására szolgáló bővítmény a Google Chromehoz. A program angol nyelven használható.

Elég, ha csak a mesterjelszóra emlékszel, a többit a LastPass

ingyenes jelszókezelő

megoldja. Első lépésként nincs más dolgod csak telepíteni a bővítményt a Chrome Internetes áruházából. Második lépésben csak egy olyan jelszót kell létrehozz, mely az utolsó lesz, hiszen innentől a LastPass az összes többit megjegyzi. Végül csak annyi maradt hátra, hogy hozzáadd azokat a webhelyeket, amiket használsz, így soha többi nem lesz szükséged azokra. Akár új jelszavakat is létrehozhatsz, hiszen a LastPassban egy nagyon erős és biztonságos jelszót is létre tud hozni neked, ha szeretnéd. Akár a bankkártyádat is hozzáadhatod, hogy többé azok beírásával kelljen foglalkoznod. A LastPass titkosító algoritmusai nagyon biztonságosak, hiszen beépítették az AES-256 bites titkosítást PBKDF2 SHA-256-tal. Akár többfaktorost hitelesítést is beállíthatsz, hogy biztosra menj abban, senki se fér hozzá a jelszavaidhoz, bankkártyáidhoz.

A LastPass használatához szükség van a Google Chrome telepítésére. v4.58.0
Ingyenes VPN - Betternet ingyenes letöltése A Betternet egy bárki számára ingyen letölthető ingyenes VPN szolgáltatást nyújtó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Szerezd be a

leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN

-t a PC-dre. A szolgáltatást már egyből letöltés után tudod is használni, nem kell sehova sem regisztrálnod. Légy biztos, hogy a böngészési előzményeid biztonságban vannak! Használd a Betternet VPN-t, hogy biztonságban tarthasd az online böngészéseidet. A program képes rá, hogy stabil és nagy sebességű kapcsolatot hozzon létre, így olyan lesz, mintha csak simán az otthoni hálózatodról neteznél, de mégis biztonságban. A telepítés könnyedsége teszi egyedivé a Betternetet. Már pár kattintás után használhatod is a programot, nem kell semmilyen felesleges dolgot elvégezned.

A Betternet Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.4.0

Legújabb Mobil alkalmazások

100GB Felhő tárhely ingyen (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Tárolj 100 gigabájtnyi adatot teljesen ingyenesen a Degoo felhő tárhely alkalmazással! A 100GB Ingy. Az ingyenes felhőtárhely Degoo applikációban biztonságosan helyezheted el a képeidet, dokumentumaidat, hiszen az

ingyenes felhőalapú tárhely szolgáltatás

fejlett titkosítási algoritmusokat használ. A felhőtárhely app érzékeli a fájlokban történt változásokat, és automatikusan szinkronizálja őket. A 100GB Ingyen Felhőtárhely Degoo minden fájlodból több másolatot tart fent, így biztosra mehetsz, hogy nem vesznek el értékes adataid vész esetén sem. Az ingyenes felhőalapú tárhely szolgáltatás letöltése Android mobilokra ingyenes.
Hangerőgomb tuningolás (Android app.) ingyenes letöltése A telefon hangerőszabályzói csak filmek nézésekor vagy dalok hallgatásakor hasznosak. És őszintén szólva, ez a feladatuk. Ha azonban ezt a két gombot igazán ki akarod használni, akkor az Almighty Volume Keys (Mindenható

Hangerőszabályzó alkalmazás

- igen, ez a neve!) a megfelelő app. Számos remek hivatkozással rendelkezik, amelyeket testreszabhatunk. És ne feledjük, hogy a műveletek meglehetősen alapvetőek, mint például a zseblámpa bekapcsolása, a telefon néma üzemmódba kapcsolása vagy a média lejátszása a telefonon. Tehát ha egy gombnyomással aktiválni akarjuk a Ne zavarjanak üzemmódot, ez az alkalmazás lehetővé teszi ezt. Csak annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk és hozzárendeljük a műveletet. A fentiek szerint számos művelet használható, mind a gombok készenléti állapotban, mind pedig amikor az eszköz bizonyos médiaelemeket játszik le. Az egyetlen, amire figyelnünk kell, hogy emlékezzünk az összes gombnyomásos műveletre. Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Zombis játék - Zombie Strike (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Zombie Strike egy bárki számára ingyen letölthető zombis-öldöklős játék RPG elemekkel Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Ha gyenge az angolod akkor se ijedj meg, könnyel elboldogulsz vele. Egy igazán hangulatos játékot kínál ingyenes letöltéssel az androidosoknak a Zombie Strike. A zombiapokalipszis túlélőiről alkotott

zombis játékban

az élőholtak hordái ellen kell felvonultatnod a csapatodat. A Zombie Strike online többjátékos módban játszható, így a zombikon kívül egymással is csatározhatnak a bátrabbak, sőt csoportot alkotva is hadjáratozhatnak. Amikor éppen nem vagy elérhető, akkor is tudsz csatázni, hiszen a csapatod úgy is küzd a zombik ellen, ha te éppen nem tudsz. A Zombie Strike zombis játék Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.
Versek - Poems (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Poems egy bárki számára ingyen letölthető versekkel teli alkalmazás Android (4.0.3+) operációs rendszerű okostelefonokra. A magyar nyelven letölthető verzió sajnos megszűnt, ez az alkalmazás angol nyelven használható. Az appban rengeteg verset találsz, melyet

egy kattintással el is olvashatsz

. Lehetőséged van hozzáadni a műveket a kedvenceidhez, hogy legközelebb könnyedén megtalálhasd azokat. Minden nap az akkori legnépszerűbb vers a felhasználók által kiválasztásra kerül, és ha szeretnéd, értesítést is kaphatsz róla, hogy rögtön el is tudd olvasni. Egyszerűen meg is oszthatod bármelyiket, amelyiket csak szeretnéd akár Facebookon vagy Twitteren. Akár követheted is a számodra legkedvesebb műveket, hogy értesülj az új hozzászólásokról, és újabb szemszögből vizsgálhasd meg azt. A Poems applikáció Android 4.0.3 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.

Legfrissebb Híreink

Amazon Luna: Egy Netflix a videójátékoknak? Szeptember 24-én tartotta éves bemutató konferenciáját az Amazon. A világ legnagyobb internetes kereskedője, a bolygó leggazdagabb emberének, Jeff Bezosnak a vállalata egy sor új, innovatív terméket mutatott be a héten, melyek közül a legnagyobb figyelmet a két dolog kapta: az új Ring biztonsági kamera, mely gyakorlatilag egy drón...
Hogyan működik a YouTube ajánló algoritmusa? A YouTube videókat ajánló algoritmusa elég furcsa zsákutcákba vezet el minket néha, ezért tegnap a Mozilla bemutatta az új böngésző bővítményét, a RegretsReporter-t, aminek célja egy közösségi kutatás azokról az ajánlásokról, amiknek a megnyomását a felhasználók megbánták. A cél, hogy az átlag felhasználó is jobban megérthesse a YouTube algorit...
Drónok hozhatják ki a rendelésed A Walmart áruházlánc először szállított házhoz különböző rendeléseket drónnal. Ezek a kiszállítások csak egy kísérleti („pilot”) program keretein belül mennek végbe ezen a héten, az észak-karolinai Fayetville-ben. Egy izraeli, drón automatizálással foglalkozó start-up, a Flytrex szolgáltatja a technikai hátteret. Mindegyik drón 52 km/h...
Super Mario a nappalidban - és a múltban November 13-án egy talán mindenkinek kedves szülinapot ünnepelhetünk: 35 éves lesz a Super Mario Bros., minden idők leghíresebb és legikonikusabb videójátéka. Annak, aki nem tudná (bár ilyen ember valószínűleg nincs): A Super Mario Bros. egy 1985-ben kiadott platformjáték, ami eredetileg a Nintendora (becsületes nevén Nintendo Entertainment...