A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

CD, DVD író - BurnAware ingyenes letöltése A BurnAware egy bárki számára ingyen letölthető CD-k, DVD-k vagy Blu-Ray lemezek írására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A BurnAware teljes mértékben egyszerű kezelőfelületű lemezíró talán a

legjobb DVD író program

amely segít abban, hogy bármilyen típusú fájlt lemezre írhass, mint például digitális képeket, archívumokat, dokumentumokat, zenéket vagy videókat. A programmal lehetőséged nyílik egy bootolható lemezt, magas minőségű audió CD-ket vagy videó DVD-ket, ezek mellett még ISO fájlokat is készíthetsz vagy futtathatsz. Másolhatsz, menthetsz lemezekről vagy lemezekre, akár még olvashatatlan lemezről is visszaszerezheted az adataidat vele. A lemezíró program egyik legjobb funkciója a felhasználói felület, mely egyszerű, könnyen használható, és többnyelvű (sajnos magyar nyelv nem érhető el). Ezek mellett még a processzorodat is kíméli, és stabil az írás és olvasás folyamata. Plusz még az összes frissebb Windows verzióval kompatibilis kezdve a Windows XP-től, és mind 32, mind 64 bites rendszereken használható.

A BurnAware CD-DVD író program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v14.1
Tömörítő program - Bandizip ingyenes letöltése A Bandizip egy bárki számára ingyen letölthető fájlok és mappák tömörítésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az

ultragyors feldolgozósebességű tömörítő program

pillanatok alatt végez szinte bármilyen méretű fájlal vagy mappával. Egy program telepítésével mindent megoldhatsz, hiszen a Bandizip képes tömöríteni, kicsomagolni, keresni és szerkeszteni archívumokat. Kicsomagolni több, mint 30 féle formátumba képes, mint például RAR, RAR5, 7Z vagy ZIP. Akár jelszóval is levédheted az elkészített archívumaidat, hogy csak ténylegesen az nézhesse meg, akinek muszáj. Villámsebességgel végez a feldolgozással, akár 6x gyorsabban, hiszen a szoftver a processzor összes magját kihasználja, nem csak az egyiket. Le is ellenőrizheted a fájlokat, hogy esetlegesen nem sérültek-e. Akár a 4 GB-nál nagyobb fájlok tömörítésére is képes, kicsomagolásnál pedig egyből egy egyszerű nézetben nézheted meg, hogy miket is csomagoltál ki.

A Bandizip Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.14
Fájlok törlése - Eraser ingyenes letöltése Az Eraser egy bárki számára ingyen letölthető fájlok törlésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Használd az Erasert, ami egy

fejlett biztonsági eszköz

, mely lehetővé teszi neked, hogy minden érzékeny adatot letörölj a merevlemezedről úgy, hogy azt többször is felülírod. A legtöbb embernek van olyan adata, amit nem szívesen osztana meg másokkal. Ilyen(ek) például a jelsza(vak), személyes adat(ok), munkahelyi fájl(ok) és még sok más. Lehet, hogy ezeket a dolgokat te már úgy gondolod, rég eltávolítottad a számítógépedről, az valóban még mindig ott van. Amikor rányomsz a törlés gombra, az operációs rendszer valójában nem törli le az adatokat, csak szimplán te nem fogsz tudni hozzáférni, de a merevlemezen egészen addig rajta lesz, míg egy másik fájl nem lesz létrehozva a helyére. Mielőtt ezt megtennéd, szinte bárki visszakeresheti ezeket a törölt adatokat a gépedről akár szoftver, akár a merevlemez vizsgálatának segítségével.

Az Eraser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.2.0.2991
Videószerkesztő - Shotcut ingyenes letöltése A Shotcut egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú, több platformon is elérhető

videószerkesztő program

. Széleskörű formátumtámogatásának köszönhetően a legfrissebb videó és audio formátumokkal dolgozhatsz. Természetesen a szoftver a 4K-s videókat is támogatja, így a lehető legjobb minőségű tartalmakat készítheted el a segítségével. A videók hangját erősítheted, vagy éppen csökkentheted, akár külön részekben is. Képes kezelni egyaránt a mono, stereo és 5.1-es hangzású fájlokat is. A képekbe mindenféle filtereket rakhatsz, elhomályosíthatod, külön színeket emelhetsz ki belőlük, még 360°-os videókat is tudsz szerkeszteni vele. A fájlokat csak egyszerűen behúzhatod a programba, nem kell őket keresgélni. A program képes észlelni, hogy esetlegesen a videó egy kicsit ferde lett, és kijavítja azt. Leválaszthatod a hangot a képről, így akár egy teljesen új hangsávot szúrhatsz be a videód alá.

A Shotcut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v21.01.29
Asztali PC zenelejátszó - Jaangle ingyenes letöltése A Jaangle egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható. A zenelejátszó segítségével könnyedén témák, előadók vagy albumok szerint rendszerezheted a zenéidet, ráadásul egyszerre akár több mappából is lehet zenéket lejátszani vele, nem úgy mint más, kisebb tudású szoftverekkel.

Az

asztali zenelejátszó

az összes zeneformátumot ismeri, mint például .mp3, .avi, .wma. A program ráadásul képes a zene ikonjának, leírásának vagy akár a szövegének a kijelzésére is. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Lehetőség van zenecímek, előadók vagy albumok alapján is keresni a zenéid között. Összeköt az ismerőseiddel, barátaiddal, így tudhatod, éppen ki, mit hallgat, vagy akár egyszerűen meg is oszthatod, hogy te éppen mit szeretsz.

A Jaangle Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v0.98i.977

Legújabb Mobil alkalmazások

Étel rendelés – Bolt Food (IOS APP.) ingyenes letöltése A mai világban rengetegen rendelnek ételfutárral otthonra, akár baráti estékre, vagy akár egy randi alkalmából, így a futárszolgálatok egyre elterjedtebbek. A Bolt Food egy olyan ingyenes letöltésű magyar nyelvű iPhone-os

étel rendelő alkalmazás

, mellyel már számos budapesti étteremtől rendelhető kiszállítás. Ilyen például a Bamba Marha, Dobrumba vagy Donna Mama pizzázója. A szerződött éttermek hálózata folyamatosan nő! Válogass kedvedre többféle étterem kínálatából és rendelj még ma a Bolt-on keresztül. Elérhető minden olyan iPhone-os eszközön, amin az iOS 10.0-ás, vagy annál újabb verziója fut.
Ügyességi játék - Water the tree! (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Water the tree! egy bárki számára ingyen letölthető ügyességi játék Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokon használható. Az alkalmazás angol nyelven használható. A Water the tree! ingyenes letöltéssel android mobil eszközökre elérhető

ügyességi játék

ában a logikán és a puzzle-elemeken a hangsúly. A különböző pályákon egy vízágyú segítségével kell eloltanunk a legváratlanabb helyeken felbukkanó tüzeket. A remek fizika által a víz valósághűen csorog le a tereptárgyakról. A meseszerű grafika és kellemes aláfestő zene kellemes kikapcsolódássá teszi a Water the tree! játékát. A letötőközpont.hu oldalán a játék letöltés Qr kód beolvasásával is lehetséges. A Water the tree! Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.
Bevásárlólista és recept alkalmazás – Bring! (IOS APP.) ingyenes letöltése Te is mindig otthon hagyod a gondosan összeírt bevásárlási listádat és ezért elfelejted, hogy mit kell venned? Használd a Bring! alkalmazást, és többet nem kell ilyen problémával küzdened. Az applikáció letölthető és használható ingyenesen, valamint elérhető magyar nyelven is. A Bring! egy olyan iPhone-os

bevásárlólista és receptes alkalmazás

, amiben Te magad adhatod meg a termékcsoportok közül, hogy mit kell vásárolnod, így listád mindig nálad lesz, ráadásul hűségkártyáidat is tárolhatod benne. Amennyiben nincs ötleted, hogy mit főzz az applikáció erre is gondol, ugyanis több lehetőséget ajánl neked listád alapján. A bevásárlás még nem volt ilyen egyszerű, mint a Bring! segítségével. Elérhető minden olyan iOS-t futtató eszközön, amin iOS 12.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Jégkorongos játék - Hockey All Stars (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Egy egyszerű ám nagyon izgalmas Android mobilra fejlesztett jégkorongos játék a Hockey All Stars. Az alkalmazásban a legnagyobb jégkorong játékosokból is összeállíthatod a csapatod. A gyors tempójú, teljes funkcionalítású

jégkorong játékban

csapatodat játékosaidat remekül fejlesztheted, ráadásul a játékhoz WiFi sem szükséges. A jégkorong játék ingyenes letöltéssel megszerezhető, azonban a játékon belül további vásárlások lehetnek.

Legfrissebb Híreink

A legjobb TV okosító eszközök 2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
A Google Workspace, azaz a Gmail és a Meet magasabb szintre lép Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?
2021 legjobban várt elektromos autói (II. rész) Ahogyan azt az első részben olvashattuk, idén nagyon sok elektromos autót várhatunk a piacra. Néhány modellt már bemutattunk az első részben. Ezek nem mások voltak, mint az új Mercedes, Audi, illetve Ford modellek. Ezeket tekintve jó évnek nézünk elébe, de ez még nem minden...
Yodot Videó Javító Software Manapság már nincs egy fotónak akkora értéke, mint jó pár évvel ezelőtt, hiszen ahogyan modernebbé válik világunk, egyre több alternatív megoldás születik arra, hogy megörökítsünk pillanatokat, élményeket és ezáltal úgymond kézzel fogható emlékeket csináljunk. Az egyik legnépszerűbb módja ennek a videó....