A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Zeneszerkesztő - Nero WaveEditor ingyenes letöltése A Nero WaveEditor egyszerű zeneszerkesztő program segítségével könnyedén lehet hangfelvételeket készíteni és szerkeszteni Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépen.

Az

ingyenes zeneszerkesztő program

egyszerű kezelőfelületének köszönhetően rövid idő alatt megtanulhatod a használatát, ezért olyan felhasználóknak is megfelelő választás, akik nem jártasak a hangtechnikában. Pár kattintással létrehozhatsz, szerkeszthetsz, törölhetsz hangfájlokat. A zeneszerkesztő program használatával könnyen felveheted a saját hangodat is.

A Nero WaveEditor egyaránt működik Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön is. v2.1.1.7
Vírusirtó - ZoneAlarm Free Antivirus ingyenes letöltése A ZoneAlarm Free Antivirus egy bárki számára elérhető, ingyenes vírusirtó program, ami megvédi a számítógépet a kártékony programoktól Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken.

Az

ingyenes vírusirtó

az online böngészés közben titokban tartja a személyes adataidat, így azok még véletlenül sem kerülhetnek rossz kezekbe. A program egy beépített tűzfalat is tartalmaz, mely a világon az egyik legjobb, ezzel is erősítve a számítógép védelmét. Ezeken felül a számítógépen lévő fájlokat is titkosítja, így nyújtva a legnagyobb védelmet a betolakodók ellen.

A ZoneAlarm Free Antivirus Windows 7, Windows 8, illetve Windows 10 rendszereken is futtatható. v15.8.145
Számítógép gyorsító - IObit Advanced SystemCare 14 ingyenes letöltése Az IObit Advanced SystemCare 14 egy bárki számára ingyen letölthető program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

számítógép gyorsító program

mal egyszerűen gyorsabbá teheted a PC-det, helyet takaríthatsz meg rajta. Ráadásul egy szoftver telepítésével gyakorlatilag kettőt kapsz, hiszen egy beépített védelmet is tartalmaz a személyes adataidnak. A tisztítási funkciója az egyik legjobb a piacon, mélytisztítással végzi a munkáját, hogy az összes felesleges adatot kitörölje a gépedről. Egy kattintással akár az böngészési sebességedet is megnövelheted, hiszen a program ezt is tudja. A személyes adatokat is nagyon nagy biztonságban tartja, több mint 200 programmal együtt dolgozva védi azokat. A használatával hihetetlen sebességgel tudod bekapcsolni a géped, hiszen mindent megtesz, hogy semennyi időt se kelljen töltened felesleges várakozással.

Az IObit Advanced SystemCare 14 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v14.2.0
Program eltávolító - Ashampoo UnInstaller FREE ingyenes letöltése Az Ashampoo UnInstaller FREE egy bárki számára ingyen letölthető uninstaller program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

programok eltávolítását segítő szoftver

teljesen ingyenesen letörli amit csak szeretnél úgy, hogy semmilyen adat-maradványt nem hagy utána, így kímélve a tárhelyedet. Az Ashampoo UnInstaller FREE úgy lett megírva, hogy minden telepítéskor figyeli, hogy mit és hova telepít fel a telepítő, így amikor azt te el akarod távolítani, semmit sem fog hagyni maga után. Akár mély tisztítással is eltávolíthatsz programokat a gépedről, ami olyan szinten jól végzi a dolgát, mint semmi más hasonló szoftver. Az Ashampoo UnInstaller FREE-ben helyet kapott egy olyan funkció is amely a 'Startup-Tuner' névre hallgat, és a számítógép indítását segíti azzal, hogy nem engedi a felesleges programok elindulását, hogy gyorsabban és tisztábban induljon el a rendszer. Ráadásul az Ashampoo UnInstaller FREE a 'File Wiper' funkciójának köszönhetően képes arra, hogy a teljes mértékben felismerhetetlenre törölje ki a személyes adataidat a programok eltávolításakor, hogy azok ne tudjanak rossz kezekbe kerülni.

Az Ashampoo UnInstaller FREE Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v9.00.00
Internetböngésző - CCleaner Browser ingyenes letöltése A CCleaner Browser egy bárki számára ingyen letölthető böngésző program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes webböngésző

segítségével könnyen, gyorsan és egyszerűen böngészheted a honlapok tartalmát teljes biztonságban. A program a memóriádból biztos, hogy nem fog 50 százaléknál többet használni, ráadásul a helyigénye sem nagy. A szoftver használatával akár 20 százalékkal hosszabb akkumulátor üzemidőt érhetsz el, hiszen egyáltalán nem fogyaszt sokat. Minden adatodat biztonságban tartja, és nem engedi azokat látni a kíváncsi szemeknek, hiszen a programba beépítettek egy ún. 'Anti-Fingerprinting' funkciót, mely mindezt megteszi neked. A böngésző egy előre telepített reklámblokkolót is tartalmaz, így azzal sem lesz gondod, egyből tudod használni telepítés után. Megvéd az adathalászattól, nem engedi más számítógépeknek látni a webkamerád képét, a bővítményeket ellenőrzi, hogy véletlenül se telepíts semmi rosszindulatú fájlt, ezek mellett még - mivel a programot a CCleaner alkotói készítették - egy beépített CCleaner eszközt is tartalmaz, hogy ne teljen be olyan gyorsan a tárhelyed, és a sebességgel se legyen gondod.

A CCleaner Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v80.0

Legújabb Mobil alkalmazások

Receptes és edzős alkalmazás – Pam Fitness&Food (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretnél lefogyni, vagy csak egészségesebben élni? A Pam Ftiness&Food könnyen segítségedre lehet, amennyiben érted az angol nyelvet, mivel az alkalmazás sajnos nem érhető el magyar nyelven. Letöltése és használata ingyenes, ám amennyiben minden receptet és exkluzív tartalmat szeretnél elérni, egy prémium csomagra kell előfizetned. Ebben az iPhone-os

edzős és receptes applikációban

találhatsz edzés terveket, recept ötleteket, sőt még motiváló blog is vár Rád. A receptek természetes összetevőkből állnak, ezzel segítve az egészségesebb életmódot. A receptes iPhone alkalmazásban az édességtől a tészta ételekig mindent megtalálsz. Az edzések közt válogathatsz aszerint, hogy melyik testrészedre szeretnél edzeni, vagy akár időtartam szerint is kereshetsz, ez csak Tőled függ. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 12.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Autóbérlés - Carsharing - SHARE NOW (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A SHARE NOW egy bárki számára ingyen letölthető autóbérlő applikáció Android (6.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás magyar nyelven is használható. A SHARE NOW alkalmazásban bármilyen

autó kölcsönzés

egy nagyon egyszerű folyamat. Meg kell nézned, hogy hol van a közeledben bérautó, majd kiválasztani azt, amelyik a legjobban tetszik és odamenned. Ha esetleg nem találod a bérelni kívánt autót, felkapcsolhatod a lámpáit a SHARE NOW segítségével. A kulcs az autókölcsönzés során maga az alkalmazás a telefonodon. Bármilyen gyártmányú bérautó közül választhatsz, legyen az elektromos vagy hagyományos üzemű autó. Autót bérelhetsz perc, vagy óradíjas konstrukcióban, de napidíjas ajánlatuk is van, mindez kaució nélkül! Ne szalaszd el a lehetőséget, válaszd az olcsó autózást most! Kerekedj útra és válaszd az olcsóbb autózást a SHARE NOW segítségével! A SHARE NOW Android 6.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.
MyDroneSpace - drón irányítás (Android alkalmazás) ingyenes letöltése 2021. januárjától már csak a MyDroneSpace-el - mely a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. drónapplikációja használhatod a pilóta nélküli légijárművedet. Az teljesen mindegy, hogy hobbiból, vagy ipari célra használod a drónodat. Érdemes betartani a szabályokat, mert a büntetés bizony vaskos lehet. A

MyDroneSpace drón irányító

alkalmazás segítségével valós időben kísérheted figyelemmel a légtér forgalmát, figyelmeztet, ha az általad berepülni kívánt terület korlátozott, vagy tiltott lenne. Érdemes tájékozódnod a drón repülési szabályokról. A hatályos jogszabályok szerint drónrepüléseket lakott területen csak eseti légtérben lehet végrehajtani. A drónos alkalmazás Android 7.0 vagy újabb rendszerű mobiltelefonokra telepíthető.
Subway Surfers játék (Android mobil alkalmazás) ingyenes letöltése Nagyon izgalmas mobiljáték minden korosztály számára. A lényege, hogy minél több pénzt összegyűjtve karakterünknek minél jobb és jobb képességeket adni fussunk. A játék nagyon gyakran jelentkezik új kinézettel próbálnak mindig az aktualitásokhoz ragaszkodni. A

Subway Surfers

gyűjtögetős játékban rengeteg kiegészítőt és karaktert választhatunk, így jóval izgalmasabbá válik a játék. Ajánlott mindenkinek aki szereti az ilyen fajta futós és gyűjtögetős játékokat.

Legfrissebb Híreink

Az évtized legnépszerűbb alkalmazásai Közös életünk az okos eszközökkel a 2000-es évek elején kezdődött, amikor egyre több okosabb telefon került képbe. Ezek évről-évre egyre modernebbek lettek, márkák tűntek el és jöttek létre, majd az egyre nagyobb népszerűség miatt az évek alatt számtalan népszerű alkalmazást érhettünk el. A 2010-es évekre már akkora szerepe lett az okos...
A legjobb TV okosító eszközök 2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
A Google Workspace, azaz a Gmail és a Meet magasabb szintre lép Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?
2021 legjobban várt elektromos autói (II. rész) Ahogyan azt az első részben olvashattuk, idén nagyon sok elektromos autót várhatunk a piacra. Néhány modellt már bemutattunk az első részben. Ezek nem mások voltak, mint az új Mercedes, Audi, illetve Ford modellek. Ezeket tekintve jó évnek nézünk elébe, de ez még nem minden...