A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Böngésző - Avast Secure Browser ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy bárki számára ingyen letölthető internetböngésző szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket ezzel a biztonságos és az átlagnál 4-szer gyorsabb ingyenes

böngésző program

mal. Böngéssz gyorsabban, reklámok nélkül. Az Avast Secure Browser úgy lett kifejlesztve, hogy már a weboldal betöltése előtt kizárja a hirdetéseket, így azok nem jelennek meg, ezért a honlapok sokkal gyorsabban tudnak majd betölteni. Akár a tolakodó reklámokat vagy az összes hirdetést is eltüntetheted a szemed elől. Ezzel a böngészővel teljes biztonságban tudhatod az adataidat, hiszen közvetlenül a programba épített megerősített védelemmel rendelkezik, mely megóvja a banki vagy vásárlási adataidat. Az Avast Secure Browser blokkolja a rosszindulatú webhelyeket és a káros tartalmak letöltését, megvédi az adataidat a betolakodóktól és a weboldalakat automatikusan titkosítás használatára kényszeríti.

Az Avast Secure Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v87.0
Matematikai program - GeoGebra Classic 6 ingyenes letöltése A GeoGebra Classic 6 egy bárki számára ingyen letölthető matematika segítő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A GeoGebra Classic 6 egy olyan

algebrai és geometriai oktató program

, melyben segítséget kaphatsz ahhoz, hogy hogyan is kell elvégezni a kívánt feladatot. A program támogat téged mind a geometria, táblázatkezelés, valószínűségszámítás terén. Az alakzatokat 3D-s grafikával jeleníti meg, így is segítve a könnyebb tanulást. Mindenféle számológépet is találsz benne, hogy egy feladat elvégzése során le is tudd ellenőrizni, hogy helyesen oldottad-e meg.

A GeoGebra Classic 6 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.0.0
Biztonságos böngésző - Tor Browser ingyenes letöltése A Tor Browser egy bárki számára ingyen letölthető az adataid megvédésére tervezett webböngésző szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Védd meg magadat a mindenféle követő és felügyelő beépülő moduloktól ezzel a

biztonságos internetböngésző

vel. A Tor Browser izolál minden honlapot, amit meglátogatsz, így nem kell félned a harmadik féltől származó követő moduloktól és a reklámoktól. Minden sütit és előzményt automatikusan kitöröl, amint befejezted a böngészést. A Tor Browser megakadályozza, hogy akárki is megnézhesse, hogy éppen mit csinálsz, vagy milyen oldalakat látogatsz meg. Mindenki aki rögzíti a böngészési szokásaidat, tudni fogja, hogy te a Tort használod. A szoftver megoldja azt is, hogy minden egyes ember digitális ujjlenyomata ugyan olyan legyen, így megoldva azt, hogy bárki is ellophassa az adataidat. A Tor Browserrel megnyílnak számodra olyan oldalak is, melyeket lehet, hogy eddig nem tudtál meglátogatni.

A Tor Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.0.8
Számítógép-gyorsító - Ashampoo WinOptimizer FREE ingyenes letöltése Az Ashampoo WinOptimizer FREE egy bárki számára ingyen letölthető PC tuning program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes PC gyorsító

tökéletes választás a számítógép lassulásának elhárítására. A program eltávolít minden olyan fájlt, amire már nincs szükséged, hogy azok se a helyet ne foglalják a gépeden, és még véletlenül se veszíts teljesítményt. Akár testre is szabhatod benne a Windowst, hogy a saját ízlésednek megfelelő legyen. A szoftverben helyet kapott egy 'Internet Cleaner' nevű funkció is, amely eltávolítja a böngészés és a letöltések által létrehozott adatszemetet. Akár a számítógépre telepített összes böngészőprogram gyorsítótárát egy kattintással törölheted, hogy időt és helyet takaríts meg magadnak. Köztudott, hogy a Windows nem híres a magánélet és a személyes adatok védelméről, viszont a szoftver ezeket a réseket próbálja kiküszöbölni, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél.

Az Ashampoo WinOptimizer FREE Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v17.00.32
Lemezre író - DAEMON Tools Lite ingyenes letöltése A DAEMON Tools Lite egy bárki számára letölthető ingyenes virtuális meghajtó létrehozó program. A program magyar nyelven is használható.

A

virtuális meghajtó program

segítségével egyszerűen hozhatsz létre virtuális meghajtókat az összes közismert képből, hogy utána a rajtuk lévő adatokat kezelhesd. Akár létre is hozhatsz .mdx, .mds vagy .iso formátumú fájlokat. Meg is tarthatod, hogy ha esetleg később lenne szükséged rájuk, akkor is tudd használni azokat. Akár új képeket is hozhatsz létre, szerkeszthetsz vagy törölhetsz. CD-re vagy DVD-re is írhatsz adatokat vagy olvashatsz is belőlük, így akár a zenéket is a saját gépedre másolhatod. Lehetőséged van akár a mobiltelefonodról is adatokat vagy biztonsági mentést átmásolni a gépedre, vezetékmentesen.

A DAEMON Tools Lite Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.14

Legújabb Mobil alkalmazások

DU speed booster - mobil sebességnövelő (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A DU speed booster egy Android mobil optimalizáló, takarító és teljesítménynövelő alkalmazás, beépített ingyenes szolgáltatásokkal. A program akár 60%-os gyorsulást is eredményezhet eszközünkön a felesleges maradékfájlok törlésével, a gyorsítótár karbantartásával. Az elsősorban

mobiltelefonok sebességnövelésére

fejlesztett alkalmazás a sebességnövelést a memória tisztítással, rossz fájlok törlésével éri el. A mobil tuningoló alkalmazás figyeli még a CPU hőmérsékletét, szabályozza az akkumulátor töltését, ezzel annak élettartamára is vigyáz. A több mint 5 millió ingyenes letöltéssel rendelkező alkalmazást Android mobilodra a letöltés linkre kattintva telepítheted.
On the run - autós játék (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Pattanj meg a zsaruk elől kocsiddal az On the run ingyenes letöltést kínáló Androidos autós játékában. Észveszejtő száguldás, és fékevesztett rombolás vár rád, csak sohase állj meg. Válogass az autók közül tulajdonságaik szerint, vezess végig a pályákon. Az

autós játékban

ugrass, gyorsíts, a nyakadban lihegő rendőrautókat pedig szorítsd le és tedd hatástalanná. Az On the run autós üldözős játék a letöltés linkre kattintva ingyenesen telepíthető mobilodra, tabletedre.
Sweet Camera - szelfi (Android alkalmazások) ingyenes letöltése Hozd ki a lehető legtöbbet a szelfikből és fényképekből a Sweet Camera ingyenes letöltésű Androidos mobil alkalmazással! Filterek, matricák élő szűrők, arccsere és még sok már fantasztikus funkció várja hogy felfedezd őket. A

szelfi app

sminkel, csinosít és feldob bármilyen arcot. A kiterjesztett valóság móddal pedig egy egészen új világot varázsolhatsz magad köré. A Sweet Camera szelfi appal elkészült képeket, videókat persze azonnal posztolhatod az applikációval.
Eszköz biztonság ellenőrző - SAFE Me (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A SAFE Me egy bárki számára ingyen letölthető biztonsági applikáció Android (5.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. A SAFE egy olyan alkalmazás, amelynek célja a telefon biztonságának garantálása. Védi a behatolást - akár hackerek, vírusok vagy kíváncsi szemek elől. Ezt úgy csinálja, hogy négy pontot ad a készülékének. Egy a konfigurációhoz, egy a kapcsolathoz, az alkalmazásokhoz és egy az operációs rendszerhez. Ezen pontszámok mindegyike egytől ötig kapható, minél több annál jobb és magasabb szintű biztonságot jelent. De nem csak számokkal jelez ez a

biztonság ellenőrző alkalmazás

. Mindegyik bontásban is értékel, aszerint, hogy mik befolyásolták a pontszámot: a zöld a pozitív, a piros pedig a negatív módosítást jelenti. Ha megérintjük ezeket, akkor további információkat kaphatunk, valamint, hogyan oldhatjuk meg a problémát, ha negatív módosítót kaptunk rá. Ne feledjük, nem biztos, hogy egyet fogunk érteni a SAFE-fel, azzal kapcsolatban, hogy mi probléma és mi nem az. Például megjelöli a Bluetooth vagy az NFC használatát a biztonsági kérdésekben, amelyek valóban biztonsági kockázatot is jelenthetnek, de ugyanakkor hasznosak is (és bizonyos körülmények között nélkülözhetetlenek). Ez alapján valószínűleg nem akarunk mindent kijavítani, ám a SAFE így is kiemelhet néhány olyan problémát, amely valóban problémás és eszközünk biztonságosabbá tehető a folyamat során. Kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot és ingyenes letöltéssel telepítheted az applikációt. A SAFE Me Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.

Legfrissebb Híreink

Yodot Videó Javító Software Manapság már nincs egy fotónak akkora értéke, mint jó pár évvel ezelőtt, hiszen ahogyan modernebbé válik világunk, egyre több alternatív megoldás születik arra, hogy megörökítsünk pillanatokat, élményeket és ezáltal úgymond kézzel fogható emlékeket csináljunk. Az egyik legnépszerűbb módja ennek a videó....
2021 legjobban várt elektromos autói (I. rész) Mint azt az elmúlt évtizedekben láthattuk, az autók rengeteg fejlődésen és változáson mentek keresztül. Egyre több darab kerül az utakra, ezáltal a benzin, illetve a dízel végterméke is egyre nagyobb mennyiségben kerül a levegőbe, amivel lássuk be, nem teszünk túl jót sem magunknak, sem a bolygónknak, sem pedig a környezetünknek.
Eszközök, melyeket 2021-ben is megéri megvásárolni Nem vagy biztos abban, hogy milyen laptopot, mobiltelefont, vagy akár fejhallgatót vegyél idén? Szívesebben várnál arra, hogy egy új modell kerüljön a piacra, de félsz attól, hogy ha esetleg nem lesz jó sokat vártál a semmiért? Ezen tudunk segíteni! Elhoztuk azokat az eszközöket, amelyeket biztosan megéri megvenni 2021-ben is.
Online fiókjaink biztonsága Bizonyára már elég sok emberrel megtörtént az a szomorú eset, hogy bármelyik online platformon szereplő fiókját valaki feltörte. Ez elég kellemetlen helyzeteket is hagyhat maga mögött, ugyanis ki tudja az illető, aki feltörte fiókunkat, nem-e lopott adatokat, nem-e változtatta meg a jelszót, amivel számunkra elérhetetlenné téve a felhasználói...