Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7364 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1423 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Vagány lenne ha átlátszó lenne a mobilod, ugye? A Transparent Wallpaper androidos alkalmazással ez lehetséges, még ha csak látszatra is. Telepítés után az app a mobilod hátoldali kamerájával

átlátszó mobil

érzetét kelti, mivel a háttérképed helyére vetíti a kamera képét. A Transparent Wallpaper egy jó trükk, amivel elképesztheted ismerőseidet, ráadásul ingyenes letöltéssel elérhető, így a kipróbálásával nem vesztesz semmit sem.
A Szív City alkalmazás egy nagyon jó ötlet származéka, mely azért jött létre, hogy bajbajutott embertársainkat társainkat tudjuk a megfelelő ellátásban részesíteni. A Szív City alkalmazásban a telefonunk GPS-funkciójának segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső

életmentőt

. Az alkalmazásban a regisztrációt követően, bajba jutott embertársunk észlelését mentő hívása után az alkalmazásban keresztül is bejelölhetjük a térképen és megkereshetjük a legközelebbi, képzett elsősegélynyújtót, aki a mentők érkeztéig fenn tudja tartani a beteg vérkeringését és akár az életét is megmentheti. A Szív City alkalmazás iOS 9 és újabb eszközökön segít minket az életmentésben.
Szerezd be a DU Recorder androidos appot és rögzíts bármit, ami a mobilodon történik egy érintéssel, reklámok és appon belüli vásárlások nélkül. Az ingyenes letöltésű

felvevő alkalmazással bármit rögzíthetsz ami a kijelződön megjelenik

. Játékokat, alkalmazásokat vehetsz fel, sőt streamelhetsz is. Ehhez még egy arcfelvevő funkciót is bekapcsolhatsz, így a kijelződ tartalma mellett az előlapi kamera képe is megjelenik egy buborékban. A Du Recorderrel a videókat szerkesztheted is, majd könnyedén meg is oszthatod.
A Jófogás ingatlan a Jófogás új alkalmazása, mellyel most még könnyebben találhatsz magadnak lakást, telket vagy akár házat is, a saját igényeidre szabva. A jófogáa ingatlan

lakás -és albérlet kereső alkalmazás

segítségével a szűrőknek köszönhetően megtalálhatod a hozzád leginkább illő ingatlanokat,ráadásul kedvező áron! Csupán egy koppintás és már fel is veheted az eladóval a kapcsolatot SMS vagy telefonhívás formájában. Minden információt láthatsz egy helyen, így könnyedén tájékozódhatsz. A Jófogás ingatlan iOS 9 és újabb rendszereken kínál egyszerű ingatlankeresési lehetőséget.

Hírek

A kihatjhatós telefonok fogalma teljesen új értelmet nyer a ZTE Axon M mobilja által, amely most már nem csak pletyka, hanem tény. A különleges felépítésű készülék két kijelzővel bír, amelyeket egymás mellét hajtva egy nagy kijelzőt kapunk.
A Sony legújabb proejktorát mutatta a napokban, amely az Xperia Touch névre hallgat. Különlegessége, hogy a kivetített felületen a képet érintésekkel vezérelhetjük, ép, mintha egy érintőkijelző lenne ott.
Az Amazon már tíz éve árulja a saját márkájú e-book olvasóit, a Kindle termékeket. Eddig hiányzott a sorból, de most már megérkezett a vízálló változat is belőle, így ezentúl kádban és medencében is olvasgathatjuk kedvenc könyveinket
Nagy-Britanniában, Shropshire-ben egy kísérletként önműködő robot farmerekkel működő mezőgazdasági blokkot hoztak létre, amelyben a dolgos munkáskezeket nem az emberek, hanem a robotok és drónok adták.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

3D-s valósidejű modellező és animációs program
A Dancing Baby Screensaver sokféle zenére táncoló baba képernyővédő háttérkép program számítógépre. Ha számítógépedről hiányzik egy ingyenes program, dll, driver nem találod, írj és megszerezzük, ha tudjuk... www.letoltokozpont.hu Free download software.
A DirectX-et használó képernyővédővel képeinket térhatásu objektumon nézhetjük meg, sebeségmérésre is alkalmas.
Látványos, hangulatos képernyővédő a pattogó kukoricák látványával és hangjával.
A digitális fényképezőgépekhez is mellékelt program rengeteg funkcióval.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése