Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7315 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1330 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Itt a Strand fesztivál és szeretnél bárhol bármikor tájékozódni a programokról valamint mindent megtalálni a fesztivál területén? Akkor a

Strand fesztivál applikáció

a te választásod is lesz! Bárhol, bármikor előveheted telefonodat, megnézheted a színpadok és más építmények helyét, hogy egyszerűbben megtaláljunk minden programot a fesztivál hivatalos appjában. Az alkalmazásban a programokat három nézetben nézheted meg, így a neked megfelelő formában tudsz információkat szerezni! A fesztiválozók nagy barátja ez az alkalmazás! És te? Készen állsz rá, hogy mulass még egyet, amíg tart a nyár? A Strand fesztivál app Android 4.3 és újabb verziókon működik.
Unod magad? Próbáld elütni az időt a Hangtorzító alkalmazással, amivel kipróbálhatod, hogyan hangoznál gyerekként, mókusként, öregemberként, robotként, vagy épp ufoként. A

hangtorzító alkalmazással

készített felvételeket el is mentheted hangfájlként és meg is oszthatod a közösségi hálón. Több mint 20 féle effektet próbálhatsz ki, mindegyik máshogy és máshogy vicces. Biztosan nem fogod kibírni nevetés nélkül ennek az appnak a használatát!
​A Flippy knife késdobálós játékban kipróbálhatod magad a késdobálás művészetében, a természetben. ​A flippy knife játék valósághű fizikai motort használ, így könnyedén belefelejtkezve a való világban érezheted magad! Legfontosabb eleme nem más, mint egy

dobókés

, melyből több, mint harmincötféle világhírű késsel játszhatsz, csak meg kell őket szerezned!Különböző izgalmas helyszíneken próbálhatod ki magad, többek között kempingben, erdőben és még más helyeken is! Kifejezetten különleges tulajdonsága a játéknak a magyar nyelv, így anyanyelvünkön olvashatjuk a különböző feliratokat és szövegeket a játékban. Az elért eredményeinket akár barátainkkal is megoszthatjuk, könnyen kiderülhet, hogy ki a jobb! A flippy knife iOS 8 és újabb verziókkal működik együtt.
Készíts hatásos prezentációkat a Google Diák ingyenes letöltéssel elérhető androidos alkalmazásával. A mobilod vagy tableted is elég hozzá, hogy a létrehozz, vagy szerkessz egy

felhőben tárolt prezentációt

. Ezt akár offline is megteheted. A Google Diák megoszthatók másokkal is, így akár többen egyszerre is dolgozhattok rajtuk, megjegyzéseket fűzhettek egyes részekhez, amelyekre válaszolni is lehet. Az app folyamatosan ment, így biztosan nem vesztesz el semmit. A diákat sokféleképpen formázhatod, egyedi stílust és megjelenést adhatsz nekik.

Hírek

A legújabb, kerek 60-as verziószámot kapó Google Chrome böngésző is megérkezett hozzánk, elhozva pár érdekes újdonságot és több optimalizációs javítást is.
Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb internetes böngésző a Firefox jelentős átalakításán dolgozik a Mozilla fejlesztőgárdája. Habár a hivatalos kiadás még mindig hónapokra van, de a Firefox 57-es verzióját már ma ki lehet próbálni.
A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Gyermekbiztos böngésző, látványos külsővel, számológéppel.
csak azt engedi megnézni amit beállítottunk.(pl.:egyszervolt.hu)
Ráadásul betüző és számösszeadó feladatokat is tartalmaz.
A progra a Looking Any Network névre hallgat és a feladata a lokális hállozatok felhassználóinak figyelése, a biztonsági rések keresése.
Összetett program: letöltéskezelő, web-grabber, newsreader, FTP kliens, és WebDAW kliens. Akinek több programja volt eddig érdemes ezt is megnéznie.
Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése