Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7723 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1848 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Különleges és gyönyörű hajfonatok elkészítését tanulhatod meg a Hairstyles step by step ingyenes letöltést kínáló alkalmazással. Az androidos appal lépésről lépésre lebontott, fényképes útmutató alapján készítheted el a

hajfonatokat

magadnak, vagy ismerősödnek. A Hairstyles step by step appban több mint 60 hajfonatot találhatsz, amelyek kiválóak lehetnek különleges eseményekre, randikra, vacsorákra.
Az abszurd alapötlettel rendelkező Bacon - The Game androidos játékban egy serpenyőből kell a szalonnaszeletet különféle objektumokra feldobnunk. Maga a koncepció is mosolyt csal az arcunkra, de az biztos hogy az

ügyességi játék

képtelen pályái során párszor elnevetjük magunkat. Legyen szó akár arról, hogy a bacont egy halra, kisbolygóra, hajszárítóra vagy a Mona Lisára kell feldobni, szükség lesz a precíz időzítésre és ügyességre, hogy a serpenyőről a megfelelő mozdulattal indítsuk meg a szalonnát a Bacon - The Game-ben.
Az Érettségi+ alkalmazással bárhol könnyű az érettségire készülni. Az érettségi felkészítő használata magyarul lehetséges. Az Érettségi+ alkalmazáson belül akár

emelt szintű érettségi

felkészítő tananyagok is találhatóak. A különböző tantárgyak mindegyikéhez több gyakorló feladat áll rendelkezésre. Készülj nyugodt szívvel az emelet szintű érettségire a felkészítő tananyagok és a gyakorló feladatok segítségével bárhol és bármikor, hatékonyan! Az alkalmazásban megvásárolhatsz érettségi felkészítő könyveket, így még biztosabb lehet a várt eredmény. Az Érettségi+ érettségi felkészítő alkalmazás iOS 9 és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A VideoShow a legjobb videoszerkesztők egyike Android mobilra, melynek már több mint 190 millió felhasználója van. A videó szerkesztőben szöveg, zene, szűrők, hangulatjelek, különböző effektek teszik változatossá a szerkesztői eszköztárat. A

videó szerkesztőben

minden rendelkezésedre áll amire csak szükséged lehet egy remek videó elkészítéséhez. A videó feliratozáshoz változatos betűkészlet áll rendelkezésesedre, sőt még egyedi betűtípusokat is készíthetsz. Saját hangodat is felveheted, vagy kedvenc zenédet egyedi aláfestésként is használhatod. Több mint 50 féle matrica! A videószerkesztő program letöltése android mobilokra ingyenes. Rendszerigény: Android 4.0.3 vagy újabb.

Hírek

Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...
Újabb mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. Egy hét múlva a japán NHK csatorna megkezdi adását Stanley Kubrick Űrodüsszeia című klasszikusával, amelyet 8K (super-high definition) felbontásban adnak le, illetve onnantól kezdve a csatorna ebben a felbontásban sugározza adását.
A szemfülesek, vagy szerencsések már észrevehették, hogy a YouTube csendben elkezdett híres hollywoodi filmeket is közvetíteni. Bár egyelőre nem a legfrissebb címekkel futhattunk össze, inkább olyan ismerősökkel, mint a Terminátor, a Doktor Szöszi vagy a Rocky
Az okostelefonok megjelenésétől izgatta mindenki fantáziáját az összehajtható okostelefonok fogalma. Ugyan az elképzelés elég homályos volt és többen többféleképpen értelmezték, úgy tűnik végre valósággá válik a képzelet, a Samsung ugyanis bemutatta a legújabb készülékét, amellyel akár megváltoztathatja a jövő telefonjait.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Spider Oak programmal titkosított biztonsági mentést készíthetsz fontos adataidról, amelyet akár egy felhőtárhelyre is mentheted. A program telepítése és használata angolul lehetséges.

A Spider Oak

ingyenes tárhely

jó pár gigabájtot biztosít, melyet havidíj ellenében akár több száz Gigabájtra is növelhetsz. A program tárhelyén tárolt adatokat kizárólag olyan eszközökkel érheted el, amiket korábban rögzítettél a szolgáltatásba, így sosem kell félned illetéktelen hozzáféréstől. A biztonsági mentést akár helyi lemezről, de hordozható eszközről is készítheted. A legújabb verzióban több új, kényelmi funkció is helyet kapott a stabilitási és teljesítmény-beli javítások mellett

A Spider Oak programmal Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken készíthetünk titkosított biztonsági mentést az ingyenes tárhelyre.
A Wise Game Booster program segítségével a magas erőforrás-igénnyel rendelkező játékok futtatásához a PC teljesítmény javítása egyszerű folyamattá válik. A program telepítése és használata angolul lehetséges.

a Wise Game Booster programmal a

játék teljesítmény javítása

csupán egyetlen kattintásba kerül. Manapság egy-egy játék futtatása komolyabb erőforrásokat igényel, éppen ezért fontos a kellő mennyiségű teljesítmény felszabadítása a számítógépen. A Wise Game Booster programmal RAM-ot szabadíthatsz fel és még a processzor kihasználtságát is csökkentheted, hogy több jusson a játékoknak. A program a működéshez szükséges folyamatokat nem iktatja, így nem okoz fennakadást a rendszer működésében

A Wise Game Booster programmal játék teljesítmény Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken lehetséges.
A PDF Shaper egy ingyenes PDF szerkesztő program, amivel mostantól a PDF-fájlok szerkesztése már nem egy elérhetetlen funkció a számítógépen! A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A PDF Shaper

PDF konvertáló

programmal a PDF kiterjesztésű fájlokat könnyedén átalakíthatjuk a Microsoft Word által is szerkeszthető formátumra, így még egyszerűbb lesz a szerkesztés! A PDF konvertáló felismeri a dokumentumban a táblázatokat, felsorolásokat és más szövegelemeket, melyeken a megfelelő tulajdonságok szerint konvertál át a kívánt formátumra. A PDF Shaper programban ráadásul jelszóval védett dokumentumokat is tudunk kezelni.

A PDF Shaper PDF konvertáló és szerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket támogat.
A Driver Booster ingyenes program segítségével a driverek frissítése igazán egyszerű feladattá válik a mindennapokban! A program telepítése és használata angol nyelven elérhető-.

A Driver Booster

driver kereső

program segítségével mindig minden friss driver felkerül majd a számítógépedre időben! A driver kereső és frissítő program telepítés után teljes átvizsgálást végez és megmutatja, hogy mely driver programok elavultak vagy melyikeket kell cserélni a megfelelő működés érdekében. A hatalmas adatbázisnak köszönhetően a Driver Booster szinte minden drivert képes frissíteni. A legújabb verzióban még nagyobb adatbázisból keresi ki a program a megfelelő illesztőprogramokat.

A Driver Booster program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít driver frissítésben.

Ingyenes IObit Driver Booster akció!!!
Aki a mai naptól (2018.11.28) kettő hónapon belül letölti és telepíti az ingyenes IObit Driver Booster

driverkereső program

ot, az aktiválásától számított 6(!) hónapig a teljes verziót INGYEN használhatja. Az akció összesen 300 aktiválásig él!
Az aktiváló kód: 4FC29-91317-7A9C9-DAC46
Az Advanced SytemCare legújabb verziójával a PC gyorsítás egy igazán egyszerű feladat lesz mostantól! Ráadásul a program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az Advanced SytemCare programmal a

Windows tűzfal

is támogatást kap. Az Advanced SytemCare-rel nem kell különösebb figyelmet fordítanod a biztonságos böngészésre, hiszen a program automatikusan védelem alá helyezi a gépet. Ráadásul a Windows tűzfal funkció mellett egyetlen gombnyomással optimalizálni lehet a rendszert és ezáltal gyorsítani a PC-t. Az Advanced SytemCare 12-es verziójában új adatvédelmi funkciók és javított rendszer takarítási mechanizmusok kaptak helyet, ezért mindenképp érdemes ezt a verziót feltelepíteni a számítógépre.

Az Advanced SytemCare Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken nyújt még biztonságosabb tűzfal szolgáltatásokat és segít a PC gyorsításban.

Ingyenes IObit Advanced SytemCare akció!!!
Aki a mai naptól (2018.11.28) kettő hónapon belül letölti és telepíti az

ingyenes IObit Advanced SytemCare PC gyorsító program

ot, az a program aktiválásától számított 6(!) hónapig a teljes verziót INGYEN használhatja. Az akció összesen 300 aktiválásig él!
Az aktiváló kód: 5C724-894D6-AB3EF-7235N
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése