Főoldal > Hirek > High-tech fülhallgatóval és órával érkezik a Samsung

t: 424

High-tech fülhallgatóval és órával érkezik a SamsungA Samsung Galaxy Buds elnevezésű új, bab formájú (sokan csak „beans”-nek becézik) bluetooth-os fülhallgatójáról és a Galaxy Watch 3 okosóráról is kerültek ki információk még a megjelenés előtt.

Ezt természetesen köszönhetjük különböző nem hivatalos szivárogtatásoknak is, de a koreai cég sem titkolózik, ugyanis még a piacra dobás előtt megjelent mindkét hordható okoskiegészítő hivatalos applikációja, amiket átböngészve rengeteg dologra rájöhetünk. Akit a hivatalos bemutatás érdekel az augusztus 5-én keressen közvetítést a Galaxy Unpacked eseményről.

Samsung Galaxy Watch 3: Egy mozdulattal irányítható okosóra

A Google Play Store-ba felkerült Samsung Galaxy Watch 3 app rengeteg új mozdulatot ismer fel, gyakorlatilag érintés nélkül meg tudjuk oldani a főbb funkciókat. A nehezen kelő felhasználóknak talán felemás segítség, hogy az ébresztő riasztásokat a csukónk megforgatásával ki tudjuk kapcsolni, így egy kézrándulás és mehet is tovább az alvás.

Hívás felvevéshez sem kell többé a másik kezünket használni, ha ökölbe szorítjuk a kezünket már beszélhetünk is. Hasonló mozdulatot kell tennünk ahhoz, hogy a Camera Controller Appal fényképet készítsünk: szorítsuk ökölbe a kezünket majd nyissuk ki újra.
Az információk szivárogtatásának köszönhetően az eszköz egyéb tulajdonságai is kiderültek. Érkeznek új óralapok, melyeket 1.4 vagy 1.2 inch átmérőjű órákon próbálhatunk ki. A választott mérettől az akkumulátor teljesítménye is függ (247mAh vagy 340mAh). Lesz rajtuk 1GB RAM és 8GB tárhely.

A Galaxy Buds Live Plugin (Android alkalmazás) és a Samsung Galaxy Buds (iOS alkalmazás) a linkekre kattintva ingyenesen letölthetőek.

Versenytársat kap az AirPods

Még érdekesebb lehet az új bab formájú Galaxy Buds Live kísérő applikációjából kiderült infók. Az alkalmazás egy útmutatóval indít, arról, hogy hogyan viseld a különleges formájú fülhallgatódat. Ezután be lehet állítani, hogy aktív legyen-e (az ilyen méretű füleseknél elég különleges) hangszigetelés. Ez a szűrés alapból be van kapcsolva, így aki hallani akarja a külvilágot kénytelen kikapcsolni. Vájtfülűek a hangzáson is finomíthatnak, hat opció közül lehet válogatni. Ezen kívül megtalálható rajta egy Find My Earbuds opció is így nem kell indulás előtt órákig keresgélnünk.

Az akkumulátorideje a szivárogtatások szerint 4.5 óra lesz, de ezt még egyszer újra lehet tölteni a tok akkumulátorából. Ára 169 USD, azaz 50.000 Ft lehet.

Aki szeretne többet megtudni a két termékről keresse Augusztus 5-én a Galaxy Unpacked című Samsung eseményt online.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

TikTok már 900 millió felhasználó felett jár, ez a számadat azt jelenti, hogy minden idők második legtöbbször letöltött mobiltelefon alkalmazása a WhatsApp után. A kínai TikTok már 900 millió felhasználó felett jár (és ebből „csak” 150 millió jön Kínából), a felhasználóinak pedig több mint harmada tinédzser.
Az Apple nagyszabású szoftver frissítésekkel jelentkezett be az őszi szezonra. Az iPhone-ok és az iPad-ek is frissített operációs rendszerhez juthatnak, melyeknek béta verzióját bárki letöltheti tesztelni.
Palmer Luckey, az Oculus Rift szemüveg megalkotója új cégében határvédelemmel foglalkozik, azaz, ahogyan ő fogalmazott „virtuális határkerítéssel”. Palmer Luckey egy átlagos IT érdeklődésű srác volt Dél-Kaliforniából, aki zsebpénzért telefonokat és számítógépeket javítgatott. „Gamer”-ként rögeszméjévé vált a gondolat, hogy hogyan lehetne bekerülni
A mesterséges-intelligencia olyan mennyiségű adat feldolgozására és értelmezésére képes, melyről egy ember csak álmodhat. Ezt a tulajdonságát használhatjuk fel a korona vírus elleni harcban.