Főoldal > Hirek > Vezető módot tesztel a Spotify

t: 543

Vezető módot tesztel a SpotifyAz egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.

Spotify stream szolgáltatás

A Spotify nem hiába tarol a zenés alkalmazások között. A hatalmas kínálatot ingyenesen hallgathatják a felhasználók, persze ilyenkor némi reklámot is kapnak a zene mellé. A pár eurós prémium fiókkal viszont már emiatt sem kell aggódni. Ráadásul egyaránt elérhető Windowson, androidon és IOS-en is.

A Spotify olyan plusz lehetőségekkel kedveskedik a felhasználóknak, mint az 'E heti kaland', amely az elmúlt idők hallgatott zenéi alapján állít össze egy lejátszási listát a még nem ismert előadók számaiból, hogy új kedvenceket fedezhessünk fel. Nemrég bekerült a 'Daily Mix' is, amelyben stílusok alapján összeállított lejátszási listákat kapunk. Ezekben főleg a már általunk ismert dalok kerülnek, de ide is jutnak újdonságok is.

Vezető mód

A képek és beszámolók alapján, amelyeketa vezető módot kipróbálók megosztottak, kiderül, hogy az opciót bekapcsolva megnagyobbított, könnyebben kezelhető gombos felületet és hangvezérlést is kapunk. Utóbbi egyelőre még nem működik, valószínűleg dolgoznak rajta.

A módok közti váltáshoz az alsó sarokban elhelyezett kis autó ikonra kell majd nyomni. Autós módban a lejátszott számok előadója és címe is bemondatható.

Hogy végül az új funkció mikor startol el, még nincs információnk. Az viszont tény, hogy a Spotify egyszerre több tesztfunkciót is futtat, más-más felhasználókra kiosztva, emiatt lehet hogy még hosszabb ideig kell várnunk.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.
Nyár van és tikkasztó a hőség - megvéd az okospóló. A kánikula nem csak nálunk nyomasztó, de Japánban is, ahol a hőség nem kímél sem embert, sem állatot. Erre találták ki a szigetországiak az okospólót, amelyet szívesen hordanak a jószágok.
Attól függően hogy a weboldalunkat mi magunk vagy esetleg profi fejlesztő által kívánjuk elkészíteni, változhatnak a webtárhellyel kapcsolatban támasztott igényeink. A fejlesztőknek bizonyos esetekben speciális környezetre is szükségük lehet, de...