Főoldal > Hirek

Pontosabban direkt J. K. Rowling műveinek elemzésére hozták létre azt a szoftvert, ami többé-kevésbé, de megerősítette azt a tényt, hogy a híres írónő írta meg nemrégiben megjelent The Cuckoo’s Calling című művet is.
Gondolná valaha az átlagos mobilhasználó, hogy bármelyik pillanatban lehallgathatják a hívásait és üzeneteit, méghozzá hogy ezt bárki megteheti, aki ért hozzá és hajlandó ezért mintegy 300 dollárt fizetni? Nem, pedig ez valóság.
„Két dudás egy csárdában nem fér meg.” – szól a mondás, ám a Samsung most szinte provokatív lépést tett az Apple-lel szemben. Ugyanis az új amerikai főhadiszállást nem messze a rivális cégtől kezdték el kialakítani.
Vállalkozó kedvű hegymászókat, túrázókat mozgat meg a Google új programjával, melynek lényege: „Kölcsönözze ki a Trekker-t tőlünk és vigye magával a hátán a StreetView-et oda, ahova mi nem tudunk eljutni.”
Karbantartáson esik át a Google Earth és a Google Maps. A Google-nél az időgépes szolgáltatásukat felhasználva tisztítják ki a műholdas képeket és frissítik az elavult adatokat használó területeket.
Nem sok Samsung márkás tablet van piacon, szinte csak az ismert Galaxy széria. De a gyártó most gyarapítja a legújabb készülékeivel, a Galaxy Tab 3 családdal, mely versenyre kel a Google és az Amazon tabletjeivel is.
Új szabályok lépnek esetlegesen életbe a repülés közbeni mobilhasználattal kapcsolatban, ha a hatóságok és a felülvizsgáló bizottság felmérte a lehetőségeket és veszélyeket, valamint a tárgyalások pozitívan zárulnak.
Újra remekelt a Samsung, egy notebook, egy tablet, Windows 8, Android. A legérdekesebb: mindez egyben található meg a Samsung ATIV Q készülékében, melyben számos új funkció mellett egy erős gépet tisztelhetünk.
Fejlesztőknek nyitott új szolgáltatást a Google nagyobb mennyiségű adatok felvitelére a Google Cloud Storage-be. Szinte őskőkori a postán beküldhető merevlemez megoldása, de kétségkívül a leggyorsabb sebességet garantálja.
Eric Schmidt megjósolta, a Google véghezviszi terveit. Ugyanis a cég elnöke két hónapja mondta ki, hogy mindenki kapcsolódni fog az Internethez a Földön. Ez pedig gyakorlatilag világméretű lefedettséget jelent.
Csütörtökön szavazott az Európai Bizottság a roaming és pluszdíjainak teljes felszámolásáról az egységes piac létrehozásához. A határozat értelmében leghamarabb 2014. július 1-től lesznek egységesek a hívásdíjak.
Tegnapelőtt végre megállapodás született a Google és a Waze közt az izraeli cég sorsáról, a felvásárlás ára nagyjából 1,3 milliárd dollár lehetett. A Google hatalmas aktív felhasználótábort és új lehetőségeket lát a vállalatban.
Véget értek a tárgyalások az Apple és a Sony Music között, megegyeztek az Apple online rádiójával kapcsolatos díjakról, így mostmár az iRadio a bemutatóra és az indulásra vár három nagy zenekiadóval támogatva.
Szigorú adatvédelmi szabályokat állított fel a Microsoft az új Xbox, a One használatában. Ezek többek közt a minimum 24 óránkénti internetkapcsolat, játékkezelési és kereskedési korlátozások és a Kinect védelme.
Régóta létező kártevő a Zeus, amely eddig is jelentős károkat okozott. Az oroszokhoz köthető vírus adathalász módszerekkel és a billentyűzetfigyeléssel dolgozik, a végeredmény pedig az üres internetes bankszámlánk lesz.

Első  Előző  Következő  Utolsó