Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7979 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2267 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Dobzene alkalmazás - Drums (Android app.) ingyenes letöltése Szeretsz dobolni, vagy gondolkozol, hogy megtanulod, esetleg csak a hangzása tetszik? Ha bármelyik igaz rá, akkor ne várj tovább és adj egy esélyt ennek az

ingyenes doboló alkalmazás

nak. Van lehetőség kezdőtől haladó nehézségi szintig játszani, sőt akár szabad módban is nyomhatod, ahol saját számokat is létrehozhatsz. Valósághű HD hangzás és különböző, választható dob stílus vár rád, ha letöltöd a Google Play-ről az Android készülékedre.
Ügyességi játék - Twisty Road! (Android app.) ingyenes letöltése Az ügyességi játék célja, hogy a golyót megtestesítve a kanyargós pályán maradj, és minél messzebb eljuss azon, új rekordot felállítva. Ha már merészebb és tapasztaltabb vagy akár szándékosan le is ugorhatsz az alattad futó útra, ezzel levágva az utat.

Ingyenes ügyességi játék

, izgalmas játékmenettel, bármilyen korosztálynak ajánlott. Android készülékekre az 5.0-ás verziótól ingyen letölthető, internetkapcsolat nem szükséges.
Hoppenhelm - mászkálós játék (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Segíts Sir Hoppenhelm-nek, a bátor lovagnak, hogy túljusson a sötét kazamatákon, amikben szörnyek és veszélyes csapdák törnek minduntalan az életére. A pixelgrafikus játék különlegessége, hogy hősünket egy kézzel irányíthatod. Az

oldalnézetes árkád-játék

egyszerű irányításból mégis egészen bonyolult helyzetek kerekednek, ahogyan előre haladsz a Hoppenhelm-ben, hiszen utad során gyűjthetsz aranyat, ki kell kerülnöd a csapdákat, vigyáznod kell, hogy mikor és mire lépsz előre, hogy a szörnyekről ne is beszéljünk. Az oldalnézetes árkád-játék letöltése ingyenes, csak kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot!
Böngésző – Brave (iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A „Brave Private Web Browser” számít a legbiztonságosabb és leggyorsabb böngészőnek a piacon. Elkötelezettek, hogy megvédjék a felhasználóik adatait, rendelkezik

beépített hirdetés szűrő

vel, más néven Ad-Blocker-el, ami a felugró ablakos reklámokat is letiltja. Megvéd a vírusos hirdetésektől, mivel lekövethetetlenné tesz azok ellen. Ezenfelül spórol a telefonod akkumulátor- és adathasználatán. IOS 12.0 verziótól a letöltés linkre kattintva ingyenesen letölthető az App Store-ból iPhone készülékekre.

Hírek

Az Oculus Rift megalkotója az amerikai határokat védi új projektjében Palmer Luckey, az Oculus Rift szemüveg megalkotója új cégében határvédelemmel foglalkozik, azaz, ahogyan ő fogalmazott „virtuális határkerítéssel”. Palmer Luckey egy átlagos IT érdeklődésű srác volt Dél-Kaliforniából, aki zsebpénzért telefonokat és számítógépeket javítgatott. „Gamer”-ként rögeszméjévé vált a gondolat, hogy hogyan lehetne bekerülni
Gépek a korona vírus ellen A mesterséges-intelligencia olyan mennyiségű adat feldolgozására és értelmezésére képes, melyről egy ember csak álmodhat. Ezt a tulajdonságát használhatjuk fel a korona vírus elleni harcban.
A Zoom hozhatja a legnagyobb változást az okostelefon óta A Zoom elképesztő sikerre tett szert 2020-ban, és most a teljes életünket digitalizálni készül. Keveset gondolkozunk azon kik és mik lehetnek a koronavírus járvány győztesei, azonban, ha mégis megtesszük, talán elsőként juthatna mindenkinek az eszébe a videó konferencia platformok. Ezek közül is a Zoom ment a legnagyobbat, mely az elmúlt 6 hónapban
A Sony bemutatta a Playstation 5 hivatalos arculatát A Playstation 5 mellé kiegészítő hardverek széles köre jár, így vezeték nélkül működő headset, kamera, és a töltőállomás a Dual Sense kontrollerekhez is. A Sony nyilvánosságra hozott képeket a Playstation 5 külleméről, valamint a konzolt kísérő kiegészítőkről is. Az új gépen és a kiegészítő eszközökön a fehér lett a domináns szín, a fekete ...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Szövegszerkesztő - Sublime Text 3 ingyenes letöltése A Sublime Text egy bárki számára ingyen letölthető szövegszerkesztő program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre.

Az

ingyenes kódszerkesztő

használatával egyszerűen jegyzetelhetsz, vagy akár még programokat is írhatsz. A szoftver nagyban megkönnyíti a programozók munkáját, hiszen rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amellyel sokkal produktívak lehetnek. A kezelőfelületét teljes mértékben testre szabhatod, saját gyors gombokat írhatsz, vagy akár makrókat is beállíthatsz. A program lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 módosítást is tégy, így nem kell ugyanazt átírnod többször, elég csak egyszer. A szoftver gyorsasága sem utolsó, bármilyen módosítást végrehajthatsz akár azonnal, ráadásul nem kell hosszú perceket várni a betöltésére sem.

A Sublime Text elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerekre. v3.2.2
Tömörítő program - 7-Zip ingyenes letöltése A 7-Zip egy bárki számára ingyen letölthető tömörítő program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken.

Az

ingyenes fájltömörítő

segítségével egyszerűen lekicsinyítheted a mappáid méretét, ezáltal több helyet megtakarítva a számítógép merevlemezén. A program használata könnyű, nem igényel előzetes tudást. A szoftver több archiválási formát is támogat, mint például .7z, .xz, .zip, .wim, ráadásul kicsomagolás terén támogatja például a .iso, .z, .xar, .msi, .rar formátumokat is. A 7-Zip a .zip formátumú archívumokat akár 10 százalékkal kisebbre szabja, mint a hasonló programok. Ezek mellett az AES-256 típusú titkosítást is támogat a fájlok védelme érdekében.

A 7-Zip kompatibilis Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerekkel is. v19.00
Tömörítő program - PeaZip ingyenes letöltése A PeaZip egy mindenki számára ingyen letölthető tömörítő program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre.

Az

ingyenes fájltömörítő

felhasználóbarát kezelőfelületének segítségével egyszerűen tudod kicsinyíteni a fájljaidat, mappáidat. A program több, mint 200 archiválási formátumot támogat, mint például .7z, .zip, .rar, .iso, .wim. A szoftver nagy biztonságban tartja adataidat is, hiszen képes egyaránt az AES, Serpent, Twofish titkosításra létrehozás és feloldás terén is. Ezek segítségével az adataidat a legnagyobb biztonságban tudhatod, nem kell félned a betolakodóktól.

A PeaZip használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v7.3.2
Videólejátszó - VLC Media Player ingyenes letöltése A VLC Media Player egy mindenki számára ingyen letölthető médialejátszó Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre.

Az

ingyenes videólejátszó

segítségével könnyedén megnézhetünk bármilyen videót pillanatok alatt. Szinte az összes formátumú videót, hangfájlt lejátssza, mint például .mp4, .avi, .wav formátumú videókat, .mp3, .aac, .flac formátumú zenéket. Ezek mellett feliratos filmek nézése sem akadály számára, hiszen pár kattintással hozzáadhatod a kívánt feliratot. Egyszerű, mégis sokoldalú kezelőfelületének köszönhetően nem csak az átlagos felhasználóknak ajánlják, hanem az igazi profiknak is. Gyorsaságának köszönhetően pár másodperc alatt betölti a kívánt fájlt, nem kell hosszú perceket várni a megnyitásra.

A VLC Media Player használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken is. v3.0.11
Zeneszerkesztő - Nero WaveEditor ingyenes letöltése A Nero WaveEditor segítségével könnyedén lehet hangfelvételeket készíteni és szerkeszteni Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépen.

Az

ingyenes hangszerkesztő

egyszerű kezelőfelületének köszönhetően rövid idő alatt megtanulhatod a használatát, ezért olyan felhasználóknak is megfelelő választás, akik nem jártasak a hangtechnikában. Pár kattintással létrehozhatsz, szerkeszthetsz, törölhetsz hangfájlokat. A program használatával könnyen felveheted a saját hangodat is.

A Nero WaveEditor egyaránt működik Windows Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön is. v2.1.1.7
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése