Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA >

Media Player Classic Home Cinema 1.7.18 - médialejátszó

Media Player Classic Home Cinema 1.7.18 - médialejátszó ingyenes letöltése A Media Player Classic egy multifunkcionális médialejátszó, amivel nem csak videó fájlokat, hanem akár hangfájlokat is meg tudsz nyitni. A médialejátszó használata ráadásul magyarul is lehetséges, egy remek program fordításnak köszönhetően.

A Media Player Classic

filmlejátszó

egyszerű, de éppen ezért nagyon jól használható kis program, amivel szinte bármi lejátszható. A médialejátszó teljes Windows Vista támogatással rendelkezik, 64-bites verziók alatt is, így ezen a rendszeren is elérhető a legújabb verzió. A most megjelent verzióban a lejátszó alapjául szolgáló program részek kerültek frissítésre, valamint a felhasználói felület néhány apróbb hibája is javításra került, de mostantól YouTube videókat is lehet nézni a lejátszóban, így csupán egy linkre van szükség és nem kell ellátogatni a videó megosztó oldalára sem.

A Media Player Classic Home Cinema videólejátszó program Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken fut.

File:
MPC-HC.1.7.18.x86.exe
Méret:
13.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.09.03
Letöltve:
368x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások