Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK >

qBittorrent 4.1.3 - torrent letöltő program 64 bit

qBittorrent 4.1.3 - torrent letöltő program 64 bit ingyenes letöltése A qBittorrent egy kis méretű, könnyen kezelhető torrent letöltő program, amely nagyon hasznos lesz azoknak a felhasználóknak, akik gyakran használnak P2P kapcsolatot, illetve torrent szabványt a letöltéseik során. A szoftver Windows alapú 64 bites rendszerekre telepíthető.

A qBittorrent program hasonló a piacon lévő társaihoz, ám az utóbbi időben biztonságosabbnak bizonyult azoknál. Néhány nagyobb torrent program esetén olyan sebezhetőségeket találtak, amelyek ebben a torrent letöltőben már befoltozásra kerültek. A qBittorrent

torrent kliens

olyan fontos funkciókkal rendelkezik, mint több torrent egy időben való letöltése, torrentek prioritásának megszabása vagy akár a letöltési és feltöltési sebesség korlátok beállítása. A torrent kliens a qtorrent felhasználói felületéhez nagyon hasonló kezeléssel rendelkezik, így könnyen tanulható!

A qBittorrent ingyenes torrent letöltő kliens Windows XP, Windows Vista, Windows 7,Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál torrent letöltéseket.

File:
qbittorrent_4.0.4_setup.exe
Méret:
18.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.10.29
Letöltve:
4246x
Osztályzat:
4.67
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások