Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA >

K-Lite Codec Pack 14.05 - videólejátszás

K-Lite Codec Pack 14.05 - videólejátszás ingyenes letöltése A K-Lite Codec Pack egy olyan segédeszköz, amely videólejátszáshoz elengedhetetlen segítséget nyújt Windows-on 32 -és 64-bites rendszereken is. Csak töltsd le a telepítőt, futtasd a telepítést és egyből több videót tudsz majd megnézni a számítógépeden.

A K-Lite Codec Pack olyan könyvtárakat tartalmaz, amelyek segítségével nem csak sokféle videófájlt, hanem hangfájlokat is lejátszhatsz. Érdemes mindig a legújabb verziót használni a stabilitás és biztonság érdekében. A K-Lite Codec Pack segítségével a

filmnézés és zenehallgatás

terén rengeteg olyan formátum közül választhatunk, mint például pe, .m2v, .mpv2, .mp2v, .m2p, .mod, .ts, .m2t, .mts, .pva, .tp, .tpr, .mp4, .avi, .divx, .mkv és még sok más formátum. A K-Lite Codec Pack Mega verziója filmnézés és zenelejátszás tekintetében több lejátszót támogat, mint a Full vagy kisebb verziók.

A K-Lite Codec Pack Mega verziója Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is támogatja a videó -és zenelejátszást.

File:
K-Lite_Codec_Pack_1405_Mega.exe
Méret:
49.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.03.20
Letöltve:
592x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások