Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA >

Aiseesoft Total Media Converter - videó szerkesztő

Aiseesoft Total Media Converter - videó szerkesztő ingyenes letöltése Az Aiseesoft Total Media Converter egy 4K videó szerkesztő, konvertáló és videó vágó program, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amiket nagyon hasznosnak fogsz találni a videóvágás során!

A konvertáló és szerkesztő program segítségével egyszerre több videót is megadhatsz a konvertálás során. A kimenet formátumát mindegyik videó számára külön beállíthatod és külön-külön kimenetekként a konvertáló program el is végzi a rá bízott feladatot.
A

videó szerkesztő és konvertáló program

többek között MPEG-4, MOV, M4V, H.264/MPEG-4 AVC, AVI, DivX, XviD, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, DV, 3GP, 3GPP, MKV, FLV, SWF, VOB, VCD videó formátumokat támogat.

A video konvertáló programban könnyedén illeszthetsz össze videó fájlokat, vághatsz le a videó fájlokból vagy akár vízjellel is elláthatod a videóidat. A videó szerkesztő és konvertáló támogatja az 5.1 hangsávot és az AMP APP és NVIDIA CUDA technológiáknak köszönhetően gyors videó konvertálást is lehetővé tesz!

Az Aiseesoft Total Media Converter videó konvertál program Windows 7 és újabb, ill. Windows 10 számítógépes rendszereket is támogat.

File:
Méret:
44.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.03.05
Letöltve:
550x
Osztályzat:
4.67
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások